Shell, inşaat ve madencilik sektörleriyle buluştu

Shell, inşaat ve madencilik sektörleriyle buluştu

Shell Madeni Yağ Uzmanları, ‘Shell Madeni Yağlar Teknoloji Forum 2013’ buluşmasında inşaat ve madencilik sektörlerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

“Shell Madeni Yağlar Teknoloji Forum 2013” buluşmasında inşaat ve madencilik sektörlerindeki trendler, geleceğin teknolojileri ve yeni fırsatlar ele alındı. Shell’in Madeni Yağ Uzmanları, sektörlere özel çözümler ve yenilikler hakkında bilgi verdi. Her yıl farklı sektörlere özel olarak gerçekleştirdiği Teknoloji Forumları ile Türk ekonomisine güç katan sektörlerin temsilcileriyle buluşan Shell Pendik Green Park Otel’de 9-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Shell Madeni Yağlar Teknoloji Forum 2013” inşaat ve madencilik sektörlerinin öncülerini bir araya getirdi. Forumda, “Teknoloji Liderliği”, “İnşaat ve Madencilik Sektöründe Motor Yağları, Hidrolik Yağlar, Gresler ve Şanzıman Yağları”, “Tasarruf Yakıtları”, “Sektöre Özel Çözümler”, “Kanıtlanmış Müşteri Deneyimleri” başlıklı oturumlar düzenlendi.

Başarımızın Anahtarı Teknoloji Liderliği


Shell’in dünya genelinde ve Türkiye’de 6 yıldır madeni yağlar pazar lideri olduğunu belirten Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış, Ar-Ge çalışmalarına her yıl 1,3 milyar dolar yatırım yapıldığını söyledi. “Türkiye’deki liderliğimizi ‘ileri teknolojimiz’, ‘saha uygulamalarımız’ ve ‘iş ortaklıklarımız’ ile sağlıyoruz” diyen Toktamış sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Birlikte çalıştığımız sektörlerin taleplerini ve önerilerini dikkate alıyor, kendimizi sürekli bir gelişim süreci içinde görüyoruz. İnşaat, madencilik gibi Türk ekonomisinin öncü sektörlerinde büyümeye kararlıyız. Bu yıl Türkiye’deki 90’ıncı yaşını kutlayan Shell, perakende satışlardan arama ve üretime, kimya, denizcilik ve havacılık satışlarından madeni yağ ihracatına kadar enerjinin her alanında başarıyla faaliyet gösteriyor. Shell’in Derince’deki madeni yağ ve gres üretim merkezi 2012’de 84 bin ton madeni yağ ve gres üretti. Derince’den 46 ülkeye gerçekleştirdiğimiz 13 bin 600 ton madeni yağ ve gres ihracatı ile ülke ekonomisine katkıda bulunduk. 10 kez ‘Akaryakıt ve Madeni Yağ Sektörünün En Beğenilen Şirketi’ seçilmemiz, başarılarımızın ödüllerinden biri oldu.”

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.