Shell Konya’daki Dev Tarım Fuarında

Shell Konya’daki Dev Tarım Fuarında

Shell & Turcas, Konya’da 13-16 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen, 11. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’na katılıyor.

Shell, tarım dünyasına sunduğu özel hizmetler ve tasarruf sağlayan ürünlerini tanıtmanın yanı sıra fuara sürpriz aktiviteleriyle de renk katıyor.

Shell & Turcas, tarım dünyasının tüm paydaşlarını TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde buluşturan 11. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’na katılıyor. Fuara Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Konya Valiliği ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği de destek veriyor.

Ziyaretçilerini üç ayrı noktadaki özel alanlarında ağırlayan Shell, Harman Kart, Başak Kart, Ekin Kart iş birlikleri ve Shell Club Smart Extra gibi avantajlı hizmetlerinin yanı sıra, Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları ve Shell Rimula ağır hizmet dizel motor yağları hakkında bilgi verirken devrilme simülatörüyle de emniyet kemerinin hayati önemi vurguluyor.


Shell tarım dünyasında büyüyor

Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, tarım dünyası ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek tarım dünyasına sunduğu ürünlerle de büyüdüğünü ifade etti.

Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en uygun çözümler sunduklarını ifade eden Yılmaz, “TEB ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, çiftçilere yakıt ve madeni yağ alımlarında çok cazip bir ödeme kolaylığı sağlıyor. Sadakat programımız Shell Club Smart Extra, tasarruf sağlayan Shell FuelSave Diesel yakıtımız ve Shell Rimula R3 X dört mevsimlik ağır hizmet dizel motor yağımız da yine tarım dünyasının beğenisini kazanan hizmet ve ürünlerimiz arasında yer alıyor. Tüm sektörlerde olduğu gibi tarım dünyasında da müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz” şeklinde konuştu. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.