Shell motor yağı yetkili satış noktalarına yenileri katılıyor

Shell motor yağı yetkili satış noktalarına yenileri katılıyor

Shell ürünlerini 7 yıldır tüketiciyle buluşturan Shell Yol Dostları, Türkiye genelinde 110 noktada hizmet veriyor. Shell Yol Dostları, 2 yıldır Shell tarafından yenilenerek 'Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktası' haline getiriliyor.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde Shell madeni yağlarının satışını gerçekleştiren Shell Yol Dostları, 2 yıldır Shell tarafından yenilenerek “Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktası” haline getiriliyor. Bugüne kadar Samsun, Trabzon, Marmaris, Antalya, Aydın, Manisa, Düzce ve Tekirdağ ve Edirne’deki satış merkezleri tepeden tırnağa yenilendi. Önümüzdeki günlerde Antalya, Burdur, İzmir, Malatya, Ordu, Sakarya, Tokat ve Trabzon illerindeki Shell Yol Dostları da yenilenerek, modern yüzleriyle hizmet verecek. Dükkân giydirme ve tabela yenileme uygulamalarıyla modern bir yüze kavuşan Shell Motor Yağı Yetkili Satış Noktaları, Shell müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Bu yıl ilk yenileme çalışması Edirne’de gerçekleştirildi ve Em Ticaret yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde yenilenecek olan Emre Ticaret (Antalya), Başar Ticaret (Burdur), Güdümcüoğlu (İzmir), Petsan (Malatya) ve Oto Uysal (Sakarya) isimli Shell Yol Dostları da Shell yöneticilerinin katılımıyla hizmete açılacak.

Shell Helix ve Shell Rimula motoru zararlı oluşumlara karşı koruyor

Shell teknolojisinin benzersiz ürünleri Shell Helix ve Shell Rimula, üstün özellikleriyle fark yaratıyor. Shell Helix’in Aktif Temizleme Teknolojisi, tortu birikimine engel olup motoru koruyacak ve temizleyecek şekilde formüle edilmiştir. Shell Helix Ultra, standart bir yağa oranla 5 kata kadar daha fazla tortu ve kir temizleyerek, motoru zararlı oluşumlara karşı koruyor.

Shell’in güçlü Ar-Ge teknolojisiyle üç yıllık araştırma ve geliştirme çalışması sonucunda ürettiği tam sentetik yüksek performans ağır hizmet dizel motor yağı Shell Rimula R6 LME 5W-30 ise benzersiz formülüyle ağır vasıta, otobüs ve hafif ticari araç sürüleri için ekonomi sağlarken, filo işletmecilerinin karlılığını artırıyor.

Shell’in son teknoloji uygulamalarından biri olarak Shell Rimula R4 15W-40 ürününün mevcut orjinal ekipman üretici onaylarına yenileri eklendi ve Shell Rimula R4X 15W-40 tasarlandı. 3 Haziran itibarıyla müşterilere sunulan Shell Rimula R4X, ağır vasıta ve iş makineleri için “Üçlü Koruma” teknolojisi sunuyor.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.