Shell, Renault ve Fiat Yetkili Servis Yöneticilerini Ferrarı ile Büyüledi

Shell, Renault ve Fiat Yetkili Servis Yöneticilerini Ferrarı ile Büyüledi

Shell, iş birliği yaptığı Renault ve Fiat’ın yetkili servis yöneticilerini Ferrari’nin İtalya’daki üretim üssünde ağırladı. Yöneticiler, Ferrari’nin iki üretim tesisini ve özel müzesini ziyaret etti.

Shell Madeni Yağlar’ın düzenlediği İtalya gezisine Renault ve FIAT’ın 11 yetkili servis yönetici ve sahipleri katıldı. Maranello’da bulunan Ferrari Fabrikası’nda Shell ve Ferrari’nin teknik ortaklığı hakkında bilgi alan yöneticiler, Ferrari GT ve Ferrari F1 üretim merkezlerini de gezdi. Davetliler, efsane haline gelen otomobil ve yarış araçlarının yapım aşamalarını keyifle incelediler.

Ferrari Müzesi ve özel ürünlerin satıldığı Ferrari mağazasını ziyaret ile devam eden İtalya gezisi, Floransa’da rehber eşliğinde yapılan şehir turuyla tamamlandı.

F1 pistlerinden yollara

Shell ve Ferrari arasındaki ortaklık, Shell’in Enzo Ferrari’ye yakıt ve madeni yağ sağladığı 1929 yılından beri devam ediyor. Shell ve Ferrari 1950’deki ilk Formula1 yarışında da birlikte yer aldılar ve geçtiğimiz sezon teknik ortaklıklarının 500. yarışını kutladılar. Shell ile olan teknik ortaklık; genel performansın artırılması, motorun ömründe iyileştirme ve aynı zamanda yakıt tüketimini azaltmaya yönelik olarak, yakıt ve madeni yağlar alanlarında gelişmeler sağladı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.