Shell Rımula Prag’da İş Ortaklarını Ağırladı

Shell Rımula Prag’da İş Ortaklarını Ağırladı

FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlenen Shell Rimula, 180 konuğunu ile Çek Cumhuriyeti’nde keyifli bir program gerçekleşti.

Shell’in ağır vasıta motor yağları ürün ailesi Shell Rimula, keyifli bir etkinliğe imza attı. FIA (Uluslararası Otomobil Federasyonu) Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın sponsorluğunu üstlenen Shell Rimula, 180 konuğuna Prag’da keyifli bir hafta sonu yaşattı. Düzenlenen geziye Türkiye’den de Shell’in birlikte çalıştığı 30 Mercedes yetkili servis genel müdürü ve Shell Madeni Yağlar distribütörleri katıldı.

Kamyon yarışları nefes kesti

Davetliler, yarış günü Autodrom Most'ta özel olarak kurulan Shell Rimula misafir çadırında ağırlandılar. 2013 FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası'nı canlı olarak izlediler. Shell Rimula’nın Prag gezisi, heyecan dolu yarışlar ile sona erdi. Shell Rimula Global Marka Müdürü Lee Ming Seow, etkinlikle ilgili şunları söyledi: ‘Shell Rimula olarak müşterilerimizin ne kadar fazla çalıştığını ve kamyonlarından beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Tüm konuklarımız, hem Prag şehrinde hem de Avrupa'nın en hızlı kamyonlarını izledikleri Autodrom Most'ta harika bir deneyim yaşadılar. Dünyanın her yerinden gelen müşterilerimiz ile kamyon yarışları deneyimini paylaşmak üzere bir arada bulunmak çok güzeldi’ dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.