Shell Rimula R4 X’den Motora Üçlü Koruma

Shell Rimula R4 X’den Motora Üçlü Koruma

Shell Rimula R4 ağır hizmet dizel motor yağını geliştirerek Shell Rimula R4 X’’le kullanıcıların karşısında çıktı. Yeni Shell Rimula R4 X, ağır hizmet gören dizel motorlar için üçlü koruma sunuyor.

Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerini yenilemeyi her zaman ön planda tutarak Türkiye’de ve dünyada 6 yıldır madeni yağlar pazar liderliğini koruyan Shell Madeni Yağlar, ağır hizmet dizel motor yağları portföyünde bulunan Shell Rimula R4 ürününün mevcut orjinal ekipman üretici onaylarına yenilerini ekledi ve yeni Shell Rimula R4 X’i geliştirdi.

JASO DH1 gibi Uzakdoğu iş makinası üreticilerin onaylarının yanı sıra MAN, Mercedes Benz, Caterpillar gibi önde gelen üreticilerinin de onaylarına sahip ve daha uzun ömürlü motorlar için tasarlanan yeni Shell Rimula R4 X aşınmaya ve asit korozyonuna karşı daha fazla koruma sağlarken motoru daha fazla temizliyor.

Motora üçlü koruma ve bakım

Haziran başı itibariyle satışa sunulan, sahip olduğu orjinal ekipman üreticileri onayları ve sunduğu üçlü koruma ile oldukça beğenilen ve talep gören Yeni Shell Rimula R4 X, motoru aşınmaya karşı yüzde 30’a kadar* daha fazla koruyor. Asit korozyonuna karşı yüzde 50’ye kadar daha fazla koruma sağlayıp, motoru yüzde 50’ye kadar daha fazla temizliyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.