Shell Rimula Roadshow ekibi, uzun yol şoförleriyle buluştu

Shell Rimula Roadshow ekibi, uzun yol şoförleriyle buluştu

Shell Rimula, ‘Sizin Kadar Dayanıklı Motor Yağı’ sloganıyla gerçekleştirilen Roadshow etkinliğinde Türkiye’nin farklı yerlerinde toplam 25 noktada uzun yol şoförleriyle bir araya geldi.

Shell Rimula Roadshow ekibi, etkinlik kapsamında bir ay boyunca Türkiye’nin bir çok ilinde ağır vasıta sürücüleri ile bir araya gelerek, Shell Rimula ürün ailesi hakkında sürücüleri bilgilendirdi.

16 Eylül – 13 Ekim tarihleri arasında Kocaeli, Yalova, Bursa, Manisa, İzmir, Konya, Mersin, Adana, Ankara, Kastamonu, Samsun, Bolu güzergahı üzerindeki kamyon kooperatifleri ve Shell Extra Mola istasyonlarında 5 bin’e yakın sürücüye eğlenceli aktivitelerle keyifli anlar yaşattılar. 

Shell’in ağır vasıta dizel motor yağları ürün ailesi Shell Rimula Roadshow ekibi tarafından çeşitli oyunlarla renklenen ziyaretler ağır vasıta sürücülerinden yoğun ilgi gördü. “Sizin Kadar Dayanıklı Motor Yağı” konseptiyle düzenlenen Shell Rimula roadshow etkinliğinde sürücüler langırt, boks makinesi, bilek güreşi, güç parkuru gibi oyunlarla dayanıklılıklarını test ettiler ve sürpriz hediyeler kazandılar. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.