Shell & Turcas Ace Of M.I.C.E. Ödülü’ne Layık Görüldü

Shell & Turcas Ace Of M.I.C.E. Ödülü’ne Layık Görüldü

Shell & Turcas’ın “Farkı Yaratan İnsandır” programı için VIP Event tarafından hazırlanan özel organizasyon, Ace of M.I.C.E Kongre Toplantı ve Etkinlik Ödülleri 2012’de “En İyi Etkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Ace of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’nde, Shell & Turcas’ın “Farkı Yaratan İnsandır” programı için VIP Event tarafından düzenlenen etkinliği “En İyi Etkinlik Ödülü”ne layık görüldü. Shell & Turcas her yıl düzenlediği “Farkı Yaratan İnsandır” toplantılarında iş ortaklarıyla yıllık gelişmeleri ve hedefleri paylaşıyor, kazanılan başarıları kutluyor.

65 ülkeden 16 bin istasyon

Royal Dutch Shell’in 2006 yılından bu yana düzenlediği “Farkı Yaratan İnsandır” programı, dünya genelinde Shell istasyonları arasında müşteriye sunulan hizmet ve servis kalitesiyle ilgili en iyi uygulamaları ödüllendirmeyi ve gelişimi teşvik etmeyi amaçlıyor. 65 ülkeden 16 bin istasyonun katılımıyla gerçekleştirilen ‘Farkı Yaratan İnsandır’ programında 2011 şampiyonu Shell Antalya Uncalı istasyonu ile Shell & Turcas olmuştu. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.