Shell& Turcas ve İstanbul Taşımacılar Birliği güçlerini birleştirdi

Shell& Turcas ve İstanbul Taşımacılar Birliği güçlerini birleştirdi

200’ü aşkın firmayı çatısı altında bulunduran İstanbul Taşımacılar Birliği (İSTAB) ile Shell& Turcas, önemli bir iş birliğine imza attı.

Anlaşma kapsamında İSTAB üyesi firmalar, Shell Partner Card’ın ayrıcalıklı hizmetlerinden ve cazip avantajlarından da faydalanacak. Shell & Turcas ve İstanbul Taşımacılar Birliği (İSTAB), Türkiye akaryakıt sektöründe önemli bir iş birliğine imza attı. Anlaşma doğrultusunda Shell& Turcas , İSTAB bünyesindeki yaklaşık 300 seçkin firmaya 3 yıl süreyle akaryakıt tedarik hizmeti vereceğini açıkladı.

Yüzde 35 Pazar payı

Shell tarafından 1996 yılında Türk akaryakıt sektörüne tanıtılan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, bugün 500 bin araca hizmet veriyor. Ödeme kolaylığı, yakıt ve zaman tasarrufu, tüketim ve harcama kontrolü, yaygın istasyon ağı gibi cazip avantajlar sunan Shell TTS, bugün toplam 15 bini aşkın firma ve EPDK verilerine göre yüzde 35 pazar   payıyla sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Bu hizmeti kullanan kurumsal müşteriler arasında, ilaç firmalarından bankalara, lojistikten turizme, farklı alanlarda ve büyüklüklerde şirketler yer alıyor.

Hem banka hem de yakıt kartı: Shell Partner Card

Shell Partner Card’ın firmalara sağladığı en büyük avantaj, üçüncü partilerle çalışmalarda, akaryakıt ve nakit ödemelerin tek kart üzerinden yönetilebilmesi. Böylece firmalar, alt kullanıcılarının yakıt alımı ödemelerini gerçekleştirirken, navlun, avans, hak ediş gibi tüm ödemelerini de Shell Partner Card fırsatlarıyla gerçekleştirebiliyor. Kart kullanıcıları, market alışverişinden araçlarıyla ilgili harcamalara kadar kart geçen tüm noktalarda alışverişlerini kolayca yapabiliyor. Türkiye’deki müşteriler için özel olarak geliştirilen bu ürün aynı zamanda, Shell müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik yerel inovasyon örneklerinden biri olarak da öne çıkıyor. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.