Shell Türkiye'de görev ataması gerçekleşti

Shell Türkiye'de görev ataması gerçekleşti

Shell Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine, 2011 yılından beri Shell’de İK alanında çeşitli kademelerde çalışan Eda Güzeldemir Demiray atandı

Türkiye'de akaryakıt sektörüne öncülük eden ve ilklere imza atan Shell Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Eda Güzeldemir Demiray getirildi.

Shell Türkiye ekibine 2011 yılında katılan Eda Güzeldemir Demiray, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Endüstriyel Yönetim Psikolojisi üzerine yüksek lisans yaptı.

Eda Güzeldemir Demiray, kariyerine 2008 yılında Nokia Siemens Networks şirketinde İnsan Kaynakları Danışmanı olarak başladı. Yaklaşık üç yıl bu şirkette İnsan Kaynakları Danışmanlığı ve Türkiye ile Kazakistan İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürüten Güzeldemir, 2011 yılında İnsan Kaynakları Danışmanı, İK Politika ve Servisler Yöneticisi olarak Shell Türkiye ekibine katıldı.

Mayıs 2015’te Global İş Değerlendirme görevine atanan Demiray, kısa dönemli uluslararası görevlendirme ile Hollanda’da çalıştı, daha sonra Türkiye’ye dönerek görevine devam etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.