Shell yol emniyet’i konusundaki performansını geliştiriyor

Shell yol emniyet’i konusundaki performansını geliştiriyor

Shell, dördüncüsünü düzenlediği yol emniyeti konferansında iş ortaklarıyla buluştu.

Trafik kazalarının ve kazalara bağlı kayıpların azalması amacıyla çok önemli projeleri hayata geçiren Shell; iş ortakları için bu yıl dördüncüsünü düzenlediği yol emniyeti konferansını Shell yöneticileri ve çalışanlarının da katılımıyla gerçekleştirdi.

Yol emniyeti konusunda her zaman daha iyi performansı hedeflediklerini belirten Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem konferansta yaptığı konuşmada “Shell olarak faaliyetlerimizi başarıyla büyütüyoruz. İşlerimiz büyüdükçe yaptığımız yol ve riskler artıyor. Emniyet konusundaki başarılı performansımızı sürekli olarak geliştirmeliyiz. Her faaliyetimizde farklı riskler var ama tüm çalışanlarımız için geçerli olan ortak risk alanı, yol emniyetidir. Bu nedenle yol emniyeti üzerinde titizlikle durmamız gerekiyor. Çalışanlarımız ve iş ortaklarımızın bu konudaki duyarlılıkları, yol emniyeti konusundaki hedeflerimize güç katıyor”dedi.

Shell operasyonları kapsamında her yıl 1.3 milyar kilometre yol kat edildiğini söyleyen Shell Küresel Yol Emniyetinden Sorumlu Genel Müdürü Linda Philips ise” Yol emniyeti programını uygulamaya başladığımız 2010 yılından bu yana bu konudaki performansımız sürekli iyileşiyor. Shell, bu alanda en iyi performansa sahip şirketlerden biri” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.