Shell’in Derince tesisleri 50. Yılını kutladı

Shell’in Derince tesisleri 50. Yılını kutladı

Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50'inci kuruluş yılı nedeniyle Kocaeli Wellborn Luxury Hotel’de özel bir gece düzenlendi.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1963 yılında kurulan ve bugün 46 ülkeye ihracat gerçekleştiren Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50'inci yılı, anlamlı bir törenle kutlandı.

Shell’in üst üste 10’uncu kez ‘Türkiye’nin En Beğenilen Akaryakıt ve Madeni Yağ Şirketi’ seçildiğini ve madeni yağlar pazarında da 6 yıldır liderliğini koruduğunu ifade eden Shell & Turcas CEO’su Jacek Dziembaj bu başarı da Derince Tesislerinin büyük rolü olduğunu söyledi.


‘En fazla ihracat yapan 1000 firma’

2012 yılında Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası’ndan toplam 46 ülkeye madeni yağ ihracatı gerçekleştirdiklerini söyleyerek “Bu güçlü performansımız ile Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 55 bin firma arasında belirlediği ‘en fazla ihracat yapan 1000 firma’ arasına girmeyi de başardık. Derince Tesisleri ekibimiz titiz ve özverili çalışma anlayışıyla Türkiye genelindeki tüm terminallerdeki ürün akışımızın devamlılığını başarıyla sağlıyor” dedi.

‘Türkiye’ye en iyisini sunmak için aralıksız çalışıyoruz’

Türkiye’deki 90’ıncı yılında, Derince tesislerinin de 50’nci yılını kutlama mutluluğunu yaşadıklarını belirten Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Türkiye ekonomisine önemli katma değer kazandıklarını söyledi ve “Shell Derince tesislerimiz de 1963 yılından beri hem Shell’e hem Türkiye ekonomisine çok önemli değerler katarak, başarı yolculuğumuzun en önemli kilometre taşlarından birini oluşturdu. Büyük başarılarla dolu bu 90 yıl içinde, yatırımlarımızla her zaman Türkiye’nin büyümesine katkı sağladık. Çalışanlarımızla birlikte Türkiye’ye en iyisini sunmak için aralıksız çalışıyoruz. Tüketicileri yeniliklerle tanıştırıyor, sektörümüzdeki gelişmelere öncülük ediyoruz. Bu üstünlüğümüze güç katan Derince tesislerindeki tüm çalışma arkadaşlarımı, başarılı performansları için kutluyorum” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.