Shell’in düzenlediği Hedef 1 Milyon yarışması ilgi görüyor

Shell’in düzenlediği Hedef 1 Milyon yarışması ilgi görüyor

Shell’in dünya çapında bir milyon sürücünün yakıt tasarrufu sağlamalarına yardımcı olmak için geçen yıl başlattığı “Hedef Bir Milyon” yarışması, bu kez Özel Şişli Terakki Lisesi öğrencileri arasında keyifli bir rekabete sahne oldu.

Shell FuelSave yakıt tasarrufunu teşvik etmek ve araç kullanımının çevresel sorumluluk bilinciyle sürdürülmesine katkıda bulunmak’ amacıyla düzenlenen “Hedef 1 Milyon” yarışması, büyük bir heyecanla devam ediyor.

Türkiye’de geçen yıl 12 bin kişinin aktif olarak yarıştığı Hedef 1 Milyon projesine tüm dünyada 271 bini aşkın kayıtlı internet kullanıcısı katılım gösterdi. Hedef 1 Milyon organizasyonunda 2013 yılının ilk aktivitesi, İstanbul Özel Şişli Terakki Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Öğrenciler, Hedef 1 Milyon dijital oyununa katılarak, etkin sürüş teknikleri ve yakıt seçimiyle ilgili incelikleri öğrendiler. Gün boyu süren interaktif oyunlarla yakıt tasarrufu konusunda keyifli bir deneyim yaşadı. Örnek bir çevre duyarlılığına sahip olan ve bu doğrultuda birçok projenin hayata geçirildiği Özel Şişli Terakki Lisesi’nin öğrencileri, Hedef 1 Milyon oyununa yoğun ilgi gösterdiler. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.