Side Tur’un tercihi MAN Fortuna Tourism oldu

Side Tur’un tercihi MAN Fortuna Tourism oldu

Antalya bölgesinin lider turizm firmaları arasında yer alan Side Tur, filosunu MAN seyahat otobüsleri ile güçlendiriyor. Side Tur, gerçekleştirdiği son yatırımla filosuna 11 adet MAN Fortuna Tourism seyahat otobüsü ekledi.

Ankara’da gerçekleşen teslimat törenine, Side Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, MAN Finance Yürütme Kurulu Başkanı Vahit Altun ve Çolakoğlu Turizm'in sahibi Satılmış Çolak katıldı. “Fortuna seyahat otobüslerinde büyük ilgi görüyor”
Törende konuşan, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, “Side Tur’un filosunu MAN seyahat otobüsleriyle yeniliyor olması bizler için önemli bir referans. Turizm sektörünün talepleri doğrultusunda, konfor ve ileri teknolojiyi aynı çerçevede buluşturarak tasarladığımız MAN Fortuna Tourism seyahat otobüsleri büyük ilgi görüyor. Bu bağlamda araçların, teknolojisini sürekli güncel tutmayı hedefleyen Side Tur’a hayırlı olmasını diliyorum” diyerek Side Tur ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Yatırımların devamı gelecek”
“Sağladığı konforun yolcular üzerindeki olumlu etkisi, MAN Fortuna Tourism’i tercih etmemizde etkili oldu” diyerek söze başlayan Side Tur Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz ise konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu kararımızda Çolakoğlu Turizm'in sahibi Satılmış Çolak'ın olumlu referansı da belirleyici oldu. Çolakoğlu Turizm MAN Fortuna Tourism yatırımı gerçekleştirmişti. Konfor, yakıt ekonomisi ve işletme maliyetlerinden oldukça memnunlar. Filomuzun tamamını MAN ile yenilemek istiyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz 11 araçlık yatırım, bu hedefimizin ilk adımı. Satış sonrası hizmetler konusunda MAN'ın yeni Antalya Bayisi ve yetkili servisi Antoto'nun sahibi Hasan Göksoy bizlere her zaman destek olacak. Ayrıca satış konusunda bize destek olan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bayisi MAPAR ve diğer MAN yetkililerine teşekkür ediyorum.” www.tasimacilar.com 23.04.2012 / 12.13