SİF iş makinelerinin tek rakibi, yine kendisi

SİF iş makinelerinin tek rakibi, yine kendisi

1956 yılında kurulan SİF Otomotiv, JCB marka iş makinelerinin satış ve pazarlamasını SİF İş Makineleri adı altında başarıyla sürdüren ve yıllardır kendi alanında rakipsiz bir noktaya gelen SİF İş Makineleri bir rekora daha imza attı.

STFA Yatırım Holding grup şirketlerinden SİF İş Makineleri, Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü JCB İş Makineleri’nden 2012 yılında yapmış olduğu yedek parça alımında, 2011 yılına oranla yüzde 41 büyüme göstererek tüm dünyada 250 distribütör arasında 4’üncü olarak ödül almaya hak kazandı.

2012 yedek parça hedefi fazlasıyla aşıldı

2012 yılı için JCB’nin koymuş olduğu yedek parça hedefi olan 4.993.000 Euro'ya karşın, SİF İş Makineleri 5.613.240 Euroluk satın alma gerçekleştirerek önemli bir büyümeye imza attı. SİF İş Makineleri, bu hedefin yanı sıra DrivelineCover sözleşme adedi, acil sipariş yüzdesi, yedek parça satış kampanyası adedi ve ikinci derece uzaktan eğitim hedeflerini de tamamlayarak Tayland, Peru ve Umman’ın ardından JCB’nin global satış sıralamasında 4’üncülüğü elde etti.

İngiltere plaket töreni

JCB’nin İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen, SİF İş Makineleri SSH Direktörü Murat Asena, Servisler Müdürü Levent Şendurgut ve Yedek Parça Satış Müdürü Fatih Irwin’in katıldığı ödül töreninde plaketi JCB Yedek Parça ve Ataşman’dan Sorumlu Genel Müdür Richard Butler takdim etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.