Şiğva Lojistik TIRSAN Frigo ile Devam Dedi

Şiğva Lojistik TIRSAN Frigo ile Devam Dedi

Tırsan Frigo ile büyümeye devam eden Şiğva Lojistik, Tırsan Treyler Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen teslimat töreni ile 8 adet Tırsan Frigo ve 2 adet Tırsan Maksima semi-treylerini teslim aldı.

Teslimat töreni, Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Şiğva Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şiğva’nın katılımı ile yapıldı.

Şiğva Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şiğva teslimat töreninde yaptığı açıklamada Tırsan Frigo’yu kullandıklarını ve performansından duydukları memnuniyet nedeniyle tekrar satın alma kararı verdiklerini belirtti. Burhan Şiğva ‘Tırsan ürün kalitesinden çok memnunuz. Şiğva Lojistik olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek için Tırsan güvendiğimiz markadır ve Tırsan treylerlerin yüksek 2.el değeri sayesinde en iyi yatırım araçları olduklarını düşünüyoruz. Ayrıca satış ve satış sonrası hizmet kalitesi ve güvenilirlik anlamında Gelecek Otomotiv ile yürüttüğümüz işbirliğine de çok önem veriyoruz’ dedi.

Mersin merkezli Şiğva Lojistiğin donmuş gıda, yaş sebze ve meyve taşımacılığı alanlarında çalışmalarını yürüttüğü belirtilirken, firmanın yeni yatırımlarla büyümeyi hedeflediği de ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.