Şığva Trans Frigorifik Taşımacılık için Yine TIRSAN’ı Tercih Etti

Şığva Trans Frigorifik Taşımacılık için Yine TIRSAN’ı Tercih Etti

Şığva Trans Uluslararası Nakliyat 10 adet DAF XF105.460 Optimizer ve TIRSAN’ın 1995’den beri Türkiye temsilciliğini yaptığı Lamberet marka 10 adet Frigorifik Semi-Treyleri teslim aldı.

DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra lokasyonunda gerçekleştirilen törene Şığva Trans Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şiğva ve Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Şiğva’nın yanı sıra DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Koordinatörü katıldı.

Hızlı ve çözüm odaklı çalışan DAF-TIRSAN’la işbirliğine devam

Törende yaptığı açıklama da DAF’ı tercih etmelerindeki öncelikli sebebin kalite olduğunu belirten Şığva Trans Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şiğva; ‘Araçların kalitesi sayesinde elde ettiğimiz performanstan çok memnunuz. TIRSAN’a duyduğumuz güven ve DAF-TIRSAN Otomotiv’in hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle işbirliğimizi devam ettirme kararı aldık’ dedi.

Şığva Trans Uluslararası Nakliyat, filosunu TIRSAN’la büyütüyor Filosunda 70 adet Tırsan treyler ve 10 adet DAF çekici bulunan Şığva Trans Uluslararası Nakliyat, ağırlıklı olarak kuru yük, donmuş gıda, yaş sebze ve meyve taşımacılığı yapmaktadır. Şığva Trans Uluslararası Nakliyat, yurt içinde yürüttüğü etkin lojistik hizmetlerini Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinde de sürdürmektedir. www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.