Simetri Turizm’in ilk tercihi Vito Tourer

Simetri Turizm’in ilk tercihi Vito Tourer

Simetri Filo Kiralama Turizm, ilk hafif ticari araç alımında Mercedes-Benz Vito Tourer’ı tercih etti.

Başta İstanbul, Ankara, Antalya ve Muğla olmak üzere tüm Türkiye’de filo kiralama alanında faaliyet gösteren Ankara merkezli Simetri Filo Kiralama Turizm’in ilk tercihi Mercedes-Benz oldu. Filosuna ilk defa hafif ticari araç ekleyerek 10 adet Vito Tourer satın alan şirket, Mercedes-Benz Yetkili Bayi Mengerler Ankara aracılığı ile gerçekleşen törende 5 adet Vito Tourer’ı teslim aldı.

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Koordinatörü Onurcan Tosun, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Ankara Genel Müdürü Ünal Keskin, Mengerler Ankara Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Altan Yıldırım, Mengerler Ankara Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı Cihan Sargut, Simetri Filo Kiralama Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Üsame Derindere, Simetri Filo Kiralama Turizm Genel Müdürü Kenan Gökkaya ve Simetri Filo Kiralama Turizm Satın Alma Sorumlusu Rafet Aygördü katıldılar.

Şoförlü VIP taşımacılığın önde gelen firmalarından olan Simetri Filo Kiralama Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Üsame Derindere: “Mercedes-Benz Türk ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği neticesinde araç parkımıza ilk defa hafif ticari araç ekledik. Mercedes-Benz Türk’ün taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına uygun ve müşterilerinin beklentisine göre araçlar tasarlaması ilk hafif ticari araç alımındaki kararımızın Mercedes-Benz marka araçlar olmasında oldukça etkili oldu. Vermiş oldukları kaliteli hizmetten dolayı Mercedes-Benz Türk’e ve bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Ankara’ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca Mercedes-Benz Türk’ün 50.yılını kutluyor, şirketin daha nice 50 yıllar görmesini ve işbirliğimizin önümüzdeki yıllarda artarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Ankara Genel Müdürü Ünal Keskin: “Simetri Filo Kiralama Turizm’e Mengerler Ankara’yı tercih ettikleri için ve satış/servis konularındaki işbirliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.

Mercedes-Benz Türk, dinamik ve sürekli gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap vererek, kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Vito Tourer

Mercedes-Benz Vito Tourer, düşük yakıt ekonomisi, yüksek kalite standartları ve farklı kullanım alanlarına hitap eden geniş ürün yelpazesi ile kendi segmentinin en iddialı markası konumunda bulunuyor. Arttırılan güvenlik donanımları, geliştirilen motor ve şanzımanları ile dikkat çeken Vito Tourer, düşürülen emisyon değerleri ve 100 km’de 5,8 lt’ye varan karma yakıt tüketimi ile kendi segmentinin en ekonomik aracıdır.

Mercedes-Benz Vito Tourer kendi sınıfında ilk kez önden çekiş ve arkadan itiş olmak üzere kullanım alanlarına uygun şekilde müşterilerin seçme fırsatının olacağı iki farklı seçenekle pazara sunuluyor.

 

Aracın yük durumunu hesap ederek savrulmasını önleyen “9. nesil ADAPTIVE ESP®, frenleme sırasında aracın tekerleklerinin kilitlenmesini önleyen ABS, aracın patinaj yapmasını engelleyen ASR, acil durumlarda fren kuvvetini artıran BAS, frenleme esnasında tekerleklere eşit fren basıncı uygulayan EBD, Yokuşta Kalkış Desteği” gibi önemli güvenlik donanımları aracın güvenlik seviyesini maksimuma taşıyor.

Tüm bunların yanında “Rüzgâr Savrulma Asistanı, Yorgunluk Asistanı, Çarpışma Önleme Asistanı, Aktif Park Asistanı ve Geri Görüş Kamerası, Kör Nokta Asistanı, Şerit Takip Asistanı, LED Akıllı Aydınlatma Sistemi” ise segmentinin güvenlik standartlarını yükselten diğer özellikler arasında yer alıyor.

Mercedes-Benz Vito, tüm bu donanımlar ile sınıfının en güvenli aracı olma özelliğini taşıyor.

simetri-turizm.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.