Simroll, Ulusoy-Varan’ın çözüm ortağı oldu

Simroll, Ulusoy-Varan’ın çözüm ortağı oldu

Şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı yapan Ulusoy ve Varan koltuk arkası TV’lerde Simroll’ü tercih etti.

Simroll ve Ulusoy; Ulusoy ve Varan grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Cem KOÇAK ile birlikte Simge Endüstriyel Mühendislik Kurucularından Genel Müdür Murat AYDIN Genel Müdür Yardımcısı Nazmi Kalkar, İş Geliştirme Uzmanı Serkan Baş ile birlikte çözüm ortaklığı adına sözleşmelerini imzaladı.


“Sözleşme, içerik ve kapsam bakımında sektörde ilk”
Simge Elektronik Genel Müdürü Murat Aydın ''Ulusoy ve Varan yaklaşık altı ay her marka ürünü test etmiş ve sonunda bir Türk markası olan Simroll’ü tercih etmişlerdir. Bugün Ulusoy otobüs grubuyla bayilik sözleşmesini imzalamış bulunmaktayız. Kapsam ve içerik açısından bu anlaşma Türkiye de bir ilktir. Bugüne kadar hiçbir rakip firma, böyle bir anlaşma gerçekleştirememiştir. Simroll'ün bu anlaşmaya bakış açısı asla ticari değildir'' şeklinde konuştu. “Simroll’ün markalaşma sürecinde önemli bir adım”
Ayrıca Simge Elektronik Genel Müdür Yardımcısı Nazmi Kalkar ise ''Türkiye Tarihinin taşımacılık sektörüyle ilgili hangi sayfasını açsanız mutlaka Ulusoy ismi ile karşılaşırsınız. Böyle bir köklü firma ile anlaşma sağlamak; Simroll ailesine prestij katmıştır, artık markamız Ulusoy-Varan Otobüs Grubu ile bayilik anlaşmasını imzalamıştır, Simroll'ün markalaşma yolunda attığı en önemli adımlarından biridir. Ulusoy-Varan otobüs grubunun bu tercihinin ne kadar doğru bir karar olduğunu; tüm sektör'ün en kısa zamanda anlayacağından hiç bir kuşkumuz yoktur” dedi.


Genel Müdürü Murat Aydın, “Simroll ve Ulusoy-Varan bayilik anlaşmasının hepimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. www.tasimacilar.com 18.06.2012/17:12