Şirketlerden Özulaş’a hayırlı olsun ziyareti

Şirketlerden Özulaş’a hayırlı olsun ziyareti

İstanbul Özel Halk otobüsleri şirket başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan Genel Kurul sonrası göreve başlayan Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Özulaş AŞ. Merkezinde gerçekleşen ziyarette Halk ulaşım Başkanı İbrahim Kala, Yeni İstanbul AŞ. Başkanı Yalçın Beşir, Öztaş AŞ. Başkan vekili Metin Mısırlı ve yönetim kurulları hazır bulundu.

İstanbul Halk otobüsleri şirket başkanları konuşmalarında, gündemi değerlendirerek, sektör olarak birlikte hareket ettiklerini, İETT bünyesinde İstanbul halkına kaliteli, huzur ve güven içinde,ulaşım hizmeti sunmanın planlarını yaptıklarını belirttiler.

Başkanlar, şirketler vasıtası ile hizmet kalite düzeylerini yükseltebilmesi için yolcuların memnuniyet düzeylerinin ve isteklerinin neler olduğunun belirlenmesi için büyük gayret gösterdiklerini söylediler.

Yöneticiler, bu amaç doğrultusunda, Toplu ulaşım sektörünün, ulaşım hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sağlaması için istek ve taleplerinin de yerine getirilmesi konusunda görüş bildirdiler.

Ortak hareket

Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, şirket yöneticilerinin yaptığı ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak sektör sorunları ve bu sorunların çözümü için birlikte hareket edilmesi gerektiğini, güç birliği içinde esnafın biriken sorunlarına hep birlikte çözüm üreteceklerini belirtti.

Başkan Ovacık "Halk otobüsleri şirket Başkanları ve yöneticileri ile beraber, bu çalışmalarımız sırasında gerekli kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde olacağız ve ortak sorunlara çözüm arayacağız.

Bizler geçmiş dönemde görev yaptığımız süre içerisinde, Ankara ve İBB ile İETT Genel müdürlüğü ile esnafımızın beklentileri doğrultusunda hep birlikte önemli adımlar atarak, verimli işler yaptık, Medya alanında da önemli gayretlerimiz oldu.Bu dönemde de yeni yönetim kuruluolarak Genel kurul faaliyet raporunda ifade ettiğimiz çalışmaları yerine getireceğiz " ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortam da geçen tebrik merasiminden sonra sohbet eden yöneticiler, İstanbul toplu ulaşım sektörüne yönelik kısa bir değerlendirme yaptılar.

 

ozulas-ziyaret.jpg

 

ozulas-ziyaret1.jpg

 

 

ozulas-ziyaret2.jpg

 

ozulas-ziyaret3.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.