Şırnaklı Özakman Petrol, 15 adet Ford Cargo çekiciyi filosuna dahil etti

Şırnaklı Özakman Petrol, 15 adet Ford Cargo çekiciyi filosuna dahil etti

Şırnak’ta faaliyet gösteren Özakman Petrol Nakliyat’ın tercihi de Ford Cargo’dan yana oldu. Özakman Petrol, araç filosunu 15 adet Ford Cargo 1838T çekici ile büyüttü.

Cargo’lar, satışı gerçekleştiren Diyarbakır Otomotiv tesislerinde düzenlenen törenle, Araçlar, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay ve Diyarbakır Otomotiv’in sahibi Mahmut Odabaşı tarafından Özakman Petrol Nakliyat’ın sahibi Kamil Akman’a teslim edildi.

Şirket sahibi Kamil Akman törende yaptığı konuşmada; Ford Cargo 1838T çekici tercih nedenini, “Cargo’lar, bölgedeki yol şartlarında dayanıklılığı ile dikkatimizi çekti. Bir süre test aracı olarak kullanarak denedik, düşük yakıt tüketimi de Cargo’nun cazibesini arttırdı” diye açıkladı. Akman, sözlerine şöyle devam etti: “Dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketiminin yanı sıra Cargo’lara çok uygun kredi imkanları ile sahip olmak da bizi mutlu etti. Faaliyet gösterdiğimiz tüm güzergahlarda satış sonrası hizmetlerinin olması ise güven duygumuzu pekiştirdi. Bu nedenle Ford Cargo sahibi olmak bizim için kaçınılmaz hale geldi” şeklinde konuştu.

Satışı gerçekleştiren Diyarbakır Otomotiv’in sahibi Mahmut Odabaşı da, “Hizmet kalitemizi arttırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz” diyerek, Cargo müşterileri için tasarlanmış 3S Plaza inşaatının hızla devam ettiğini ve birkaç ay sonra hizmete açacaklarını söyledi.

2012’de en çok satan 2. çekici

2012 yılında en çok satan 2. çekicinin Ford Cargo 1838T olduğu belirtilirken, Cargo'ların komşu ülke ve yurtiçi taşımalarında ulusal ve uluslararası firmalara en uygun çözümleri sunduğu ifade edildi. Ayrıca Ford Cargo 1838T'nin, 2 yıl sınırsız ve opsiyonel 3 yıl sınırsız km garantisi ile satışa sunulduğu da hatırlatıldı. 1838T çekicilerin, standart 1200 mm, opsiyonel 1050/1140/1250 mm olarak, 4 farklı yükseklikte sunulan beşinci teker alternatifleri ile farklı ürün gruplarını taşıyan filoların, tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediği belirtilirken, Ford Cargo 1838T çekicilerde, yeni ekonomik devir aralığı göstergesi, filo yönetim sistemi ön paketi ve FİLOBİL opsiyonu ile işletme maliyetlerinin kontrol altına alınabilmesi için gerekli donanımların bulunduğunun da altı çizildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.