Skoda Superb Türkiye turunda

Skoda Superb Türkiye turunda

Eylül ayında gerçekleşen Türkiye lansmanı ile pazara sunulan Yenilenen Superb, roadshow etkinliği ile Türkiye genelindeki müşterileri ile buluştu.

Tasarım ve teknolojik olarak yenilenerek sınıfındaki referans noktası iddiasını daha da güçlendiren Superb, 8 ilde toplam 10 yetkili satıcıda düzenlenen etkinliklerde potansiyel müşterilerine daha yakından tanıma fırsatı sunuldu.

Kocaeli Yetkili Satıcısı Keleşler Otomotiv’de başlayan etkinlikler,  Balıkesir Yağcı Otomotiv, Ankara’da And ve Efe Otomotiv, Mersin Bölgesinde Kavi Otomotiv, Adana Aykan Otomotiv, Denizli Turkuaz Otomotiv, İzmir Vosmer Bornova, Bursa Bölgesinde ise Sertepe ve Neskar Otomotiv’de gerçekleşti.

“Her noktada müşterilerimizin yanında olmak istiyoruz”

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, müşterilerine en yakın noktadan hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek “Markamızın amiral gemisi olarak konumlandırdığımız Superb, yenilenen tasarımı ve sahip olduğu üstün teknolojik donanımları ile bu unvanı hak ettiğini gösteriyor. 2003 yılından bu yana Türkiye’de satışa sunulan Superb modelimiz, kısa zamanda ailelerin yanı sıra kamu ve filo pazarında da kendini kabul ettirdi. Biz de Türkiye genelindeki müşterilerimizi yenilenen Superb ile buluşturarak daha yakından tanımalarını istedik. 8 ilde 10 yetkili satıcımızda düzenlediğimiz etkinliklerde yaklaşık 2 bin potansiyel müşterimiz ile buluştuk. Satış danışmanı arkadaşlarımız araçla ilgili detaylı bilgi aktarırken, test sürüşü ile yenilenen Superb’in performans, yol konforu ve sahip olduğu teknolojileri de yakından deneyimleme fırsatı buldular” dedi.  

yeni-superb-turkiye-turunda.jpg

İki dizel ve bir benzinli motor seçeneği sunuluyor

Skoda, yenilenen Superb ile birlikte Türkiye’de üç motor seçeneği sunuyor. Benzinli motor seçeneği olarak 150 HP güç üreten 1.5 TSI tercih edilebiliyor. Bu motor manuel veya 7 ileri DSG şanzımanla eşleştirilebiliyor. Superb’in dizel motor seçenekleri arasında ise 120 HP’lik 1.6 TDI ve 190 HP’lik 2.0 TDI üniteler yer alıyor. Her iki motor seçeneği de 7 ileri çift kavramalı DSG otomatik şanzımanla sunulurken, 2.0 litre TDI motorda 4x4 sürüş özelliği bulunuyor.

yeni_superb_turkiye_turunda.jpg

Yenilenen Superb ile daha sofistike tasarım

Skoda, yenilenen Superb ile birlikte kullanıcılarına daha dikkat çekici bir model sunuyor. Zarif ve dinamik tasarımını daha ileriye taşıyan Superb, yeni teknolojileriyle de öne çıkıyor. Full LED Matrix farların yanı sıra birçok yeni teknolojiyle donatılan model, sınıfındaki referans noktası olmaya devam ediyor.

Skoda, Superb’in tasarımına da farklılık getirerek, özellikle ön bölümü dikkatli bir şekilde güncelledi. Yeniden tasarlanan ön tamponla birlikte aracın uzunluğu artırıldı. 625 litrelik bagaj kapasitesine sahip olan Superb Sedan bir kez daha sınıfındaki geniş bagaj hacmini ve yaşam alanını sunuyor. Skoda’nın yenilenen ön panjuru da, daha büyük ve daha dikkat çekerken, tampon ile birlikte büyük bir uyuma sahip.

yeni_superb_turkiye_turunda_.jpg

İleri seviye güvenlik ve asistan teknolojileri

Yenilenen Superb’de ileri seviye güvenlik ve asistan teknolojileriyle birlikte Skoda’da ilk kez kullanılan güvenlik özellikleri de sunuluyor. Öngörülü Hız Sabitleyici sistemin son versiyonu, camda yer alan kameradaki görüntünün anı sıra navigasyon sistemini de kullanarak hız sınırlamalarını önceden belirleyerek otomatik olarak aracın hızını ayarlıyor. Bu yeni hız sabitleyici sistemi, 210 km/s kadar olan hızlardan araç durana kadar olan hızlar arasında çalışabiliyor.

Yeni Acil Durum Asistanı ise çoklu şeride sahip yollarda acil durumda aracı otomatik olarak güvenli bir şekilde yol kenarına alabiliyor. Skoda Superb’de aynı zamanda Yaya Koruma özelliğine sahip Ön Asistan da yer alıyor. Skoda Superb, daha de geliştirilen özellikleriyle birlikte sınıfındaki farklı konumunu güçlendirmeyi başarıyor.

yeni_superb_turkiye-turunda.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.