Soğuk hava depoları artık portatif

Soğuk hava depoları artık portatif

Sıcak ve soğuk hava depolama özelliği olan portatif konteyner markası TITAN, Türkiye’de Catoni’yi tercih etti.

Catoni Deniz İşleri A.Ş, portatif, ısı kontrollü konteyner ve depoların kiralamasını gerçekleştirmek üzere Danimarkalı TITAN Containers firmasının Türkiye temsilcisi oldu. Türkiye pazarı için yeni bir ürün olan taşınabilir konteynerleri -40oC ile +65oC arasında kullanmanın mümkün olduğu belirtilen açıklamada,bu özellikleriyle TITAN portatif konteynerlerin organizasyon firmalarından afet yönetim merkezlerine, gıda firmalarından otellere kadar birçok kuruluş için alternatif çözümler sunduğu ifade edildi.

Türkiye’nin deniz lojistiği alanında hizmet veren Catoni bu yeni ürünüyle, İstanbul, İzmir, Gemlik, Mersin, Antalya, Mersin ve İskenderun gibi liman şehirlerinden, müşterilerinin fabrika, tarla ve arsalarına dönemsel kiralama amaçlı hizmet vermeyi hedefliyor.

Portatif TITAN konteyner ve seyyar depoları, Antalya’da 20-23 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Anfaş 20. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı’nda tanıtılacak. ArcticStore markası altında kiralanan ürünlerden 20 feet (6 x 2,45 x 2,62 metre) ölçülerinde soğutma özellikli konteyner ziyaretçilerin dikkatine sunulacak.

TITAN konteynerleri (TITAN Containers) Türkiye’de piyasaya sürüldüğü kısa süre içinde sebze, meyve, beyaz ve kırmızı et sektörleri ile otel, catering, fastfood ve marketler zincirleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandığı belirtilirken, kiralanabilme ve taşınabilme avantajlarına ek olarak çevreci özellikleri ile de TITAN ArcticStore birçok sektör tarafından tercih edildiğinin altı çizildi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.