Soğuk zincir taşımacılığında çözüm ortağı

Soğuk zincir taşımacılığında çözüm ortağı

Tırsan, soğuk zincir taşımacılığına yönelik Frigo aracını kullanıcılarından gelen taleplere ve sahadan edindiği deneyime uygun olarak yeniledi. Hızlı soğutma ve geç ısınma özelliğiyle öne çıkan Tırsan Frigo işlevsel detaylarla donatıldı.

Yenilenen Frigo, 24-25 Şubat 2015 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen etkinlikle, Tırsan Frigo kullanıcıları ve basına tanıtıldı. Tırsan bayileri Gelecek Otomotiv ve Kemak Oto da etkinlikte tam kadro yer aldı. Yenilenen Tırsan Frigo, 26 Şubat tarihinde de Hatay’da Hatay Has Otomotiv’de kullanıcılarıyla buluşacak.

Pazarın Lideri Tırsan Frigo

Tırsan Frigo, TAİD (Ağır Ticari Araçlar Derneği) verilerine göre 2014 yılında526 satış adediile %40 pazar payı elde ederek yılı lider kapattı.2015 yılında yenilediği Tırsan Frigo ile liderlik geleneğini sürdürmeyi hedefliyor.

Tırsan, 2014 yılında Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerinive park sahalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunmayı sürdürdü,4 bölge 6 ilde 142 Tırsan Frigo kullanıcısının ihtiyaç ve taleplerini dinledi.Müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine göre Tırsan mühendisleri Frigo’yudaha da geliştirerek yeniledi, prototip merkezinde en zorlu yol koşullarında denedi. Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde Tırsan Frigo’nun izolasyonunun sağladığı düşük ısı iletim değerleri termal kabin testleriyle teyit edildi.

Detaylarla gelen işlevsellik ve konfor

Yenilenen Tırsan Frigo kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Arka tampon kısmında bulunan dikdörtgen kesitler olası darbelere karşı tamponun zarar görmesinin engellerken, aracın 500 lt’lik mazot deposunun alüminyum oluşu ise aracın boş ağırlığını aşağı çektiğinden yük taşıma kapasitesi artmakta, boş seyirde ise yakıt tüketimini azaltıyor. Bununla birlikte, yemek dolabında bulunan 2 adet dokunmatik led aydınlatma, hareket edebilir orta raf ve 90° açılarak masa halini alabilen kapak içi ile Tırsan Frigopratik ve işlevsel ayrıntılarla kullanıcısına konfor sağlamakta. Alüminyum 90 lt su deposu ise araca yük olmadan sürücünün rahatlığını arttırıyor.

Tırsan Panel Teknolojisi ile Kusursuz İzolasyon

Tırsan Frigo’nunizolasyonunda düşük ısı iletimi ve nem alma özelliğine sahip DIN EN 13165 normuna uygun rijit blok poliüretan kullanılan preslenmiş sandviç paneller görev alıyor.

Tırsan sandviç panel üretimi ısıtmalı ve yüksek basınçlı pres makinası ile yapılmakta ve yapışma mukavemeti yüksek paneller üretilmekte.

İç ve dış katmanda yapışma mukavemeti güçlü, yüksek darbe direncine sahip ve yüksek parlaklıkta özel Gel-coat kaplamalı, kalınlıkları içte 2, dışta 3 mm olan GRP levhalar kullanılmakta.

Preslenmiş paneller otomatik makinelerde düşük toleranslarda işlenmektedir. Kutunun monoblok yapısını sağlamak için çift komponentli yüksek mukavemetli yapıştırıcılar kullanılmakta.

Taban paneli EN 283 normuna göre fork lift yükü taşıyacak şekilde tasarlanmış, ayrıca iç yüzeye kaymayı önleyen zemin uygulaması yapılmakta.

Soğuk Zincir Taşımacılığında Çözüm Ortağı

-20°C ile +12°C arasındaki sıcaklıklarda taşınması gereken sıcaklık değişimine duyarlı ürünlerin taşınması için özel olarak geliştirilmiş FRC sertifikalı ağır izolasyonlu Tırsan Frigo, ATP(Agreement on the International Transportation of Goods – Malların Uluslararası Taşınmasına İlişkin Anlaşma) ve HACCP (Hazard Analysis andCritical Control Points – Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) mevzuatına uygun olarak üretilmektedir. Böylece TırsanFrigo ile ilaç ve gıdataşımacılığı (et, balık, süt, sebze, meyve vb.) uluslararası taşımacılık standartlarına uygun yapılabilmekte.

10 Yıl Paslanmazlık Garantisi

Tırsan Frigo, şasisinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez kaplı oluşu sayesinde paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altında. Bu da Tırsan Frigo kullanıcılarının işletme maliyetini aşağı çekerek araçların ikinci el değerinin korunması anlamına gelmekte.

2+1 Yıl Garanti Avantajı

Türkiye’nin en geniş satış sonrası destek ağı ve uzman kadrosu ile sunulan Tırsan güvencesi ile Yenilenen Tırsan Frigo 2+1 garanti altında.

 

tirsan-frigo-manset.jpg

tirsanfrigolansman3.jpg

 

tirsanfrigolansman.jpg

 

yeni_frigo.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.