Soma Şehir içi Koop. Üyesi Ünal Sayın’a 2014 İsuzu Novociti teslim edildi

Soma Şehir içi Koop. Üyesi Ünal Sayın’a 2014 İsuzu Novociti teslim edildi

Anadolu Isuzu ve Yükseliş Plaza, Soma Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi üyesi Ünal Sayın’a 2014 model ikinci Isuzu Novociti’yi teslim etti.

Anadolu Isuzu ve Yükseliş Isuzu Plaza, teslimatlarına devam ediyor. Isuzu’nun ekonomik, konforlu, güvenli ve düşük yakıt kullanımı, yedek parça bulunabilirliği ve ikinci el avantajlarıyla müşterilerin; tercih nedeni oluyor.

“İkinci kez Novociti alıyorum.”

Araçlarına engelli parkuru yerleştiren Isuzu’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sayın; daha sonrasında aracı tercih ediş nedenlerini anlattı. Sayın, yakıt tüketiminin düşük olması, yedek parçanın bulunabilirliği, servis hizmetleri ve ikinci el konusunda ki Isuzu’nun desteği nedeniyle bu aracı yeniden tercih etmesinde ki en büyük neden olduğunu belirtti.

“İşletme maliyetlerini azaltan bir araç.”

Teslimat töreninde konuşan Yükseliş İsuzu Plaza Satış müdürü Ali Yüksel; “Amacımız halkımıza konforlu ve güvenli seyahat olanakları sunmaktır.” Dedi. Yüksel, Novociti’nin sınıfının ilk engelli rampalı aracı olduğunu, Euro 5 normlarında, 155 beygirlik turbo dizel motoruyla işletme maliyetlerini azaltan bir araç olduğunun altını çizdi.

“Küçük otobüsle, büyük otobüs geliri sağlıyor.”

Isuzu, Novociti’yi üretirken adeta yolcuların ve işletmecilerin çıkarlarını düşünmüş. 55 kişilik yolcu kapasitesiyle şehir içi yoğun hatlarda hem yolcularını rahat ettirip, hem de araç sahiplerine küçük otobüs ile büyük otobüs geliri sağlayarak rakiplerine oranla daha fazla kazandırabilen bir araç.

Klima sistemi, konforu, ve güvenlik donanımlarıyla da Isuzu Novociti, rakiplerine karşı oldukça iddialı.

isuzu.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum