Son 30 yılın en büyük servisçi eylemi Soğanlık’ta başlıyor

Son 30 yılın en büyük servisçi eylemi Soğanlık’ta başlıyor

İSAROD’un 11 Mayıs’ta Kazlıçeşme’de düzenlemeyi planladığı eylem öncesi İS-DER Derneği ve ULAŞ-İŞ sendikası son 30 yılın en büyük servisçi eylemini başlatacaklarını duyurdu.

Bireysel servisçilerin haklarını arama yolundaki çalışmaları devam diyor. Bazı illerde uygulanan plaka tahdidinin İstanbul’da da uygulanmasını isteyen dernek ve sendikalar farklı zamanlarda düzenleyecekleri eylemlerle seslerini duyurmayı amaçlıyor.

İstanbul Servisçiler Derneği (İS-DER) ve Türkiye Personel ve Öğrenci Servis Ulaşım Çalışanları Sendikası(ULAŞ-İŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre; son zamanlarda servis sektörü ile ilgili yaşanan haksızlıkların had safhaya varması dolayısıyla, sıkıntıların duyurulması ve İSAROD’un Zeytinburnu-Kazlıçeşmede’de düzenleyeceği eylem öncesi destek olma maksadıyla Soğanlık UKOME önünde 29 Nisan’da saat 09:30’da büyük bir hak arama çalışması başlatılacağı bildirildi.

“Tüm meslektaşlarımızı ve kurumlarımızı sesimizi duyurmaya tek yürek, tek ses olarak haklarımızı aramaya davet ediyoruz” diyen İS-DER ve ULAŞ-İŞ yetkilileri yapacakları eylemin son 30 yılın en büyük servisçi eylemi olacağını belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum