Sönmez Holding tercihini yine TIRSAN Hafif Treyler’den yana kullandı

Sönmez Holding tercihini yine TIRSAN Hafif Treyler’den yana kullandı

TIRSAN Treyler bayisi Bursa Ağır Vasıta(BAV) Sönmez Holding’in iştirak şirketlerinden olan Sönmez Bustaş & Lojistik A.Ş’ye toplam 17 adet TIRSAN Mega Light Semi-Treyler teslimatı gerçekleştirildi.

Teslimat töreninde Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Lokman Koçaslan, şirket Koordinatörü Ahmet Uğur, Sönmez Bustaş & Lojistik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç ve şirket Genel Müdürü Fahrettin Arabacı hazır bulundu. Sönmez Bustaş Son 3 yılda 56 TIRSAN Treyler aldı
Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Lokman Koçaslan törende yaptığı açıklamada, “Sönmez Holding gibi Bursa’nın ve Türkiye’nin gurur kaynağı olan bir holdinge ürünlerimizi vermekten son derece mutluyuz. Son 3 yıl içerisinde toplam 56 adet araç satışı gerçekleştirdiğimiz Sönmez Bustaş’a, iş birliklerinden, BAV ve TIRSAN markalarına göstermiş oldukları güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni araç yatırımlarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


“Araştırdık, en hafifi TIRSAN Hafif Treyler”
Sönmez Bustaş & Lojistik A.Ş Genel Müdürü Fahrettin Arabacı; 2007 yılından bu yana bölgesinde etkin ve güvenilir hizmetleri ile öne çıkan Bursa Ağır Vasıta’ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, yeni alımlarıyla tenteli araç filolarında toplam 67 adet TIRSAN hafif treylerine sahip olduklarını açıkladı. TIRSAN markasına ve gücüne duydukları güven, 2.el değerindeki yüksek getiri ve diğer markalarla karşılaştırıldığında hafifliği nedeniyle satınalma tercihlerini TIRSAN’dan yana kullandıklarını belirtti.


Sönmez Bustaş, treylerlerinin toplam 80m² yüzey alanlarına Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerinin resimlerini koyma geleneğini yeni araçlarında da devam ettirdi. Araçlar seyahat ettiği tüm bölgelerde Bursa’nın görsel reklamını da yapmakta ve ülkemizi tanıtmaktalar. Sönmez Bustaş’ın satınalmış olduğu TIRSAN treylerler, TIRSAN’ın çinko fosfat kataforez uygulaması ile 10 yıl paslanmazlık garantisi vererek ürettiği Mega Light Semi-Treyler; perdeli, kayar çatılı, kapaklı ve çift katlı özellikte olduğu ifade edildi. www.tasimacilar.com 15.06.2012/13:11