''Sözümüzü Yerine Getiririz''

''Sözümüzü Yerine Getiririz''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 27 Ekim Salı günü saat 16:00'da katıldığı özel bir kanalın canlı yayınında ''Plaka Tahdidi'' ile ilgili açıklamalar yaptı.

26 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen UKOME Toplantısı Gündemi'nde görüşülen 4 maddeden biri olan ''Plaka Tahdidi'' konusundaki karar İstanbul servisçi esnafı ve sektör temsilcilerinin bekledikleri şekilde çıkmadı. Türkiye genelinde 28 ilde uygulanan ''Plaka Tahdidi''nin İstanbul'da da faaliyete geçirilmesini isteyen servisçi esnafı, UKOME Toplantısı sonrasında olumlu bir karar çıkmayınca araçlarıyla sokağa döküldü ve İstanbul genelinde 3 farklı bölgede toplanarak seslerini duyurmaya çalıştılar.

Hareketlilik 27 Ekim Salı günü(bugün) devam ederken, günün ilerleyen saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katıldığı özel bir yayın kuruluşunun(NTV) canlı yayınında yaptığı konuşmasında ''Plaka Tahdidi'' konusunda da açıklamalarda bulundu.

Konu hakkında bir takım değerlendirmeler yapıldığının altını çizen Topbaş, ''Servisçilerden bir iki ay daha sabretmelerini istiyoruz. Tahditle ilgili bir karar çıkacak, bunun kararı verildi ancak altyapısı sağlam olması için çalışmalar yapmamız gerekiyor. Zamana ihtiyacımız var. Servisçiler bize güvensinler. Bizim tarzımız bellidir. Sözümüzü yerine getiririz.'' dedi.

kadir-topbas.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.