Starpet, Avrupa’daki Yapılanması Kapsamında İlk Ofisini İsviçre’de Açtı

Starpet, Avrupa’daki Yapılanması Kapsamında İlk Ofisini İsviçre’de Açtı

Starpet, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa’nın liman kentlerinden birinde yapmayı planlandığı fabrika yatırımı ile pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.Bu doğrultuda Starpet, ilk ofisini İsviçre’de açtı.

Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin; Petrol sektörünün kalbi sayılabilecek bir konumda bulunduğu için Avrupa’da ilk olarak İsviçre’yi tercih ettiklerini belirtti. İsviçre’de kurdukları şirket ile hem direkt olarak İsviçre pazarına hem de tüm Avrupa ülkelerine ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Okalin; ‘İsviçre ofisimizin tüm dünya ile petrol ve petrol türevlerinin dış ticaretini yapmanın getireceği avantajları kullanarak vizyonumuzu genişleteceğini ve yeni ilişkilerle şirketimizi daha da büyüteceğini öngörüyoruz’ dedi.

‘Hedef Avrupa’da yatırıma ağırlık vermek’

İsviçre’de açıkları ofisin ardından Avrupa’da atacakları ikinci adımın tesis yatırımına yönelik olacağını kaydeden Okalin, ‘Bu yatırımımızı gerek lojistik gerekse vergi açısından avantajları olan Belçika, Almanya, Hollanda, Danimarka gibi ülkelerin liman kentlerinde yapmayı planlıyoruz. 2014’ün son çeyreğinde hayata geçirmeyi planladığımız yatırım, yabancı rakipleriyle rekabet edebilen bir tesis olacak. Lojistik ve kontrol açısından kolaylıkla sevk edilebilen bir alana sahip bir fabrikanın işlerimizin daha hızlı yürümesi açısından da önemli rol oynayacağını düşünüyoruz’ şeklinde konuştu.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.