Starpet, Samandıra İstasyonu’nu açıyor

Starpet, Samandıra İstasyonu’nu açıyor

Akaryakıt şirketi Starpet, istasyon ağını büyütmeye devam ediyor. İstanbul Samandıra’daki yeni istasyonunda tüm akaryakıt ürünlerine özel yüzde 20’ye varan indirim uygulanacak.

Starpet, Marmara Bölgesi’ndeki büyüme hedefine İstanbul’dan başlıyor. Şube ağını gittikçe artıran ve 2011 yılında 70 ilde 450 istasyona ulaşan Starpet, 7,5 milyon dolarlık yatırımla kurduğu İstanbul Samandıra tesisinin kapılarını açıyor. “İstasyon sayımızı 10’a çıkaracağız”
Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, “Hedefimize ulaşmak için İstanbul’da güçlenmemiz gerektiğini biliyoruz. Bugüne kadar ağırlıklı olarak Anadolu’da hızlı bir büyüme gerçekleştirdik. 2012 yılında özellikle İstanbul’da büyüyerek buradaki istasyon sayımızı 10’a çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
“Yüzde 20, akaryakıt sektöründeki en büyük indirimlerden biri”
Starpet olarak, yüzde 100 müşteri memnuniyetini ilk sırada tuttuklarının altını çizen Okalin, “Bu nedenle ürünlerimizin kalitesi ve verdiğimiz hizmet anlayışının yanı sıra fiyat politikalarımız da bizim için çok önemli. Yüzde 20 indirim şimdiye kadar akaryakıt sektöründe görülen en büyük indirimlerden biri” diye konuştu.
“2012 yılında da kampanyalarımız devam edecek”
Okalin, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyalarımız çok rağbet görüyor. İstanbul Samandıra istasyonumuzda tüm akaryakıt ürünlerinde yapacağımız yüzde 20’ye varan indirim kampanyamıza yoğun ilgi bekliyoruz. Geçen yıl indirim günlerimizde satışlarımızda yüzde 200’lere varan artış kaydetmiştik. Farklı lokasyonlardaki istasyonlarımızda 2012 yılında da kampanyalarımız devam edecek” dedi.
Yüzde 100 yerli sermaye ile hedef yurt dışında büyüme
Starpet, Staroil markası ile de Irak, Filistin ve Azerbeycan’a ihraç yapıyor. Yüzde 100 yerli sermayeli bir şirket olarak yurt dışında da büyümeye odaklandıklarının altını çizen Okalin; “Starpet de çok yakın bir gelecekte hem Türkiye’nin hem de çevre ülkelerin en çok tercih edilen yıldız akaryakıt markası olacak” dedi. www.tasimacilar.com 09.02.2012 / 14:28