Stralis Hi-Way Ve HI-Escr: TÜV, Yakıt Tüketimindeki Düşüşü Sertifikalandırdı

Stralis Hi-Way Ve HI-Escr: TÜV, Yakıt Tüketimindeki Düşüşü Sertifikalandırdı

TÜV, Iveco Stralis Hi-Way Euro VI’yı, FPT Endüstriyel’in patentli yenilikçi katalitik tasarruf sistemi HI-eSCR yakıt tüketiminde bir önceki Euro V araca göre yüzde 2.33’lük düşüş için sertifikalandırdı.

Her iki motorun inanılmaz verimliliği ve FPT Endüstriyel tarafından geliştirilen, patentlenen ve üretilen SCR katalitik konvertör sistemi (HI-eSCR) sayesinde yeni Stralis EGR kullanmaksızın Euro VI standartlarını karşılıyor ve bu sayede müşterilere düşük ağırlık, az yakıt tüketimi ve geliştirilmiş dayanıklılık gibi avantajlar sağlıyor. Bu anlamda yapılan testler 460 beygirlik Euro VI Cursor 11 motora sahip yeni Stralis Hi-Way çekici ile 460 beygirlik Euro V Cursor 10 motora ve benzer özelliklere sahip bir araçla gerçekleştirildi.

‘Yüzde 7.32’lik yakıt tüketimi düşüşü TÜV sertifikasını getirdi’

‘Bugünün başarısı, Iveco’nun yakıt tüketimini azaltmak için durmaksızın yürüttüğü çalışmaların bir başka önemli sonucudur’ diyen Iveco Marka Başkanı Lorenzo Sistino, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Bu çalışmalara olan bağlılık, EcoStralis Euro V modelinin bir önceki modele oranla yüzde 7.32’lik yakıt tüketimi düşüşüyle TÜV sertifikası elde etmesini sağlamıştı.’

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.