“Şubemiz, Adıyaman’da ilk olan hizmetleri ile hazır”

“Şubemiz, Adıyaman’da ilk olan hizmetleri ile hazır”

2013 yılından bu yana lastik, sökme - takma, rot balans, nitrojen ve jant düzeltme gibi hizmetleri üzerine faaliyet gösteren Pirelli yetkili satıcısı Şahin Oto Lastik, Adıyaman’daki yeni satış ve servis noktasını 18 Kasım Pazartesi günü hizmete açtı.

Şahin Oto Lastik kurucusu Erdoğan Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini, Satış Müdürü Emre Özdemir, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge Müdürü Serkan Uyar ve bölge yöneticisi Bünyamin Arslantaş katıldılar.

Aynı anda 4 araca birden hizmet verecek kapasiteye sahip yeni şube, lastik değişimi, rot balans, sökme takma, nitrojen ve jant düzeltme gibi hizmetlerinin yanı sıra lastik saklama hizmeti de sunacak. Tamamen yenilenen konsepti ile müşterilere daha modern ve konforlu bir deneyim sunan yeni şubede Adıyaman sanayinin girişindeki merkezi konumu, güncel stok yapısı, premium segment lastiklerde geniş ürün gamı ile birlikte müşterilerine lastik oteli hizmeti de sunuyor.

Özdemir: “Pirelli olarak, bölgede büyümeye ve hizmetlerimizi artırmaya devam ediyoruz”

Gerek lastik sektöründeki tecrübeleri gerekse de merkezi konumu ile Şahin Oto Lastik’in Adıyaman’daki müşterilerine premium bir deneyim yaşattığını belirten Pirelli Türkiye Satış Müdürü Emre Özdemir, “2013’ten bu yana Adıyaman’da lastik sektöründe önemli hizmetler sunan Şahin Oto Lastik ve Pirelli olarak, bölgede büyümeye ve hizmetlerimizi artırmaya devam ediyoruz. Pirelli olarak, dünyanın en prestijli otomobil üreticileri ile iş birliklerimiz sayesinde 3.000’den fazla homologasyona (üretici onayı) sahip bulunuyoruz. Premium segmentteki araçların %50'sinden fazlasında orijinal ekipman olarak Pirelli lastikleri kullanılıyor. Özellikle premium pazardaki güncel stoğu ve geniş ürün gamı ile önde gelen yetkili satıcılarımızdan biri olan Şahin Oto Lastik’e bu önemli yatırım için teşekkür ediyor, Adıyaman’ın en büyüğü olan yeni şubesinde de başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum” dedi.

pirelli-adiyaman-bayisi-sahin-oto-lastik.jpg

Erdoğan Şahin: “Yeni şubemiz, Adıyaman’da bir ilk olan hizmetleri ile hazır”

Şahin Oto Lastik kurucusu Erdoğan Şahin ise Pirelli gibi bir lastik deviyle iş birliklerini bir adım daha ileri taşımaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Adıyaman’daki yeni satış ve servis noktamızda; en güncel stoklarımız, Premium segmentteki geniş ürün gamımız ve lastik oteli hizmetimizle faaliyet göstermek için hazırız. Yeni mağazamızın gerek büyüklüğü ve konumu, gerekse de Adıyaman’da bir ilk olan hizmetleri ile müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılayarak, Pirelli markasını en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Tüm müşterilerimizi yeni şubemizi deneyimlemeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

pirelli-adiyaman-bayisi-acilis-toren.jpg

 

pirelli-adiyaman-bayisi.jpg

 

sahin-oto-lastik-yeni-sube-adiyaman.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.