Sulayıcı Lojistik Filosunu Mercedes-Benz Türk’le Yeniliyor

Sulayıcı Lojistik Filosunu Mercedes-Benz Türk’le Yeniliyor

Sektördeki faaliyetlerini Mercedes-Benz ile sürdürmek isteyen Sulayıcı Lojistik’e, Mercedes Benz tarafından 150 adet Axor 1840 LS araçtan oluşan yeni bir filo satışı gerçekleştirdi.

Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin İstanbul’daki Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Sulayıcı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sulayıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Sulayıcı ve Emrun Sulayıcı, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Latif Karaali ve Mustafa Sarıgül ile Has İzmir Genel Müdürü Turan Dik ve Has İstanbul Genel Müdürü Cem Aşık katıldılar.

Sülün: ‘Mercedes-Benz Axor ile başarılar diledi’

150 adet Mercedes-Benz Axor aracın Ali Sulayıcı’ya teslim edildiği törende konuşma yapan Süer Sülün, “Bugün burada Sulayıcı Lojistik ile yeniden bir araya geldiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. 54 yıldır lojistik sektöründe hizmet veren ve filosunun tamamı Mercedes-Benz marka araçlardan oluşan Sulayıcı Lojistik’in yeniden Mercedes-Benz’i tercih etmesi, müşterilerimize sağladığımız satış, satış sonrası, yedek parça hizmetlerimizle yakaladığımız yüksek performans ve kalitenin bir kanıtıdır. Sulayıcı Lojistik’e yeni araçları ile sektörde yükselen başarılarının devamını dilerim” dedi.


 

Sulayıcı: ‘Mercedes-Benz Türk ailesine teşekkür etti’

Ali Sulayıcı ise yaptığı konuşmada “Yıllardır Mercedes-Benz Türk ile işbirliği içinde olmaktan ve müşterilerimize Mercedes-Benz kalitesini ve güvenini hissederek hizmet vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni araç alım sürecimizde müşteri memnuniyetine olağanüstü önem veren Mercedes-Benz Türk ailesine teşekkür ederiz” dedi.

Özbayır: ‘ Müşterilerimizden gelen memnuniyeti bizi mutlu ediyor’

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise konuşmasında, Mercedes-Benz Axor 1840 araçların düşük yakıt tüketimi ve düşük yedek parça maliyetlerinden dolayı müşterilerinin memnuniyetlerini sık sık duymaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Özbayır, her geçen gün müşteri memnuniyetini arttırmak ve pazar şartlarına uygun olarak yenilikler sunmak için üstün performans gösteren Mercedes-Benz Türk ekibine de teşekkürlerini iletti.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.