Sungurlu Belediyesi, hizmetlerini TIRSAN damper ile sürdürecek

Sungurlu Belediyesi, hizmetlerini TIRSAN damper ile sürdürecek

TIRSAN Treyler Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile Sungurlu Belediyesi’ne satışı gerçekleştirilen 4 Adet TIRSAN Damper teslim edildi.

Teslimat töreni TIRSAN Adapazarı Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, DAF-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ve Sungurlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vahit Erayhan’ın katılımıyla yapıldı.


“Sungurlu’nun bizi tercih etmesi gurur verici”
TIRSAN Treyler Adapazarı Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz teslimat töreninde yaptığı açıklamada Selahaddin Uzunkaya’yı, Sungurlu Belediyesi’nin gelişimine yaptığı önemli katkılardan dolayı tebrik etti. Gerek altyapı çalışmaları gerekse hızla gelişen sanayisi ile Sungurlu’nun bölgesinde önemli bir merkez olduğunu vurguladı. Ahmet Yılmaz ‘Sungurlu Belediye’sinin halkımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yürüttüğü belediye hizmetlerinde kullanmak üzere TIRSAN Damper’i tercih etmesinden dolayı çok gururluyuz’ dedi. “TIRSAN’ın kalitesinden dolayı tercih ettik”
Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, TIRSAN Damper’i tercih etmelerindeki en büyük etkenin TIRSAN kalitesine duydukları güven ve TIRSAN treylerlerinin sağlamlığı ve uzun kullanım ömrü ile ilgili elde ettikleri pazar araştırması bilgileri olduğunu vurguladı. Ayrıca TIRSAN servis ağının genişliğinin de satın alma kararlarını etkilediğini belirtti. "Müşteri memnuniyeti yüksek"
DAF-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek müşteri memnuniyetine yönelik geri bildirimleirn iyi sonuçlandığını belirterek "Tüm müşterilerimizden TIRSAN Damper’in sağlamlığı ve performansı ile ilgili çok olumlu geri bildirimler alıyoruz. Belediyelerimizin de inşaat ve hafriyat işlerinde öncelikli tercihi olmaya devam edeceğiz. Sungurlu Belediyesi’nin başarılı projelerinde TIRSAN Damper’in kullanılması bizlere gurur vermektedir" şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 25.07.2012/15:06