T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Takograf Servisi Çalışanlarına Eğitim

T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Takograf Servisi Çalışanlarına Eğitim

T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Bakanlık Merkez Bina Konferans Salonu’nda takograf servislerinde çalışanlar için idari eğitim düzenleneceği bilgisi verildi.

Bakanlık tarafından yapılan duyuruda, 14/02/2012 tarihli ve 28204 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Takograf Cihazları Servis Hizmetleri Hakkında Yönetmelik çerçevesinde T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı takograf servislerinde çalışan servis sorumlusu ve teknik personel için idari eğitim düzenleneceği bilgisine yer verildi.

Eğitim, Ankara’da gerçekleştirilecek

24/06/2013 tarihinde Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 2151.Cadde No:154 06510 Çankaya adresinde ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Merkez Bina Konferans Salonu’n da yapılacak eğitime katılacak olan servis sorumlusu ve teknik personelin isimlerine ve eğitime ilişkin programa bakanlık web sitesinden ulaşabilmek mümkün olacak.

Listede adı olmayanlar eğitime alınmayacak

Bakanlığın yaptığı açıklamada önemli bir diğer ayrıntı ise, katılımcı listesinde ismi bulunmayan kişilerin eğitime alınmayacağı yönünde oldu.

Teknik değil, idari bir eğitim

Yapılan açıklamada dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta, takograf servislerinde çalışan servis sorumlusu ve teknik personel için düzenlenecek olan bu eğitim, sadece idari eğitim olacak ve teknik eğitim içermeyecek.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.