Tadilata ihtiyaç duymayan ADR'li Çekici

Tadilata ihtiyaç duymayan ADR'li Çekici

Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen ve Ford Otosan’ın Eskişehir İnönü Fabrikası’nda üretilen ağır ticari araçları, sağladığı ADR çözümleri ile kullanıcılara avantajlar sunuyor.

Tehlikeli maddelerin uluslararası karayollarında taşınması ile ilgili Avrupa antlaşması olan ADR, Ford Trucks modellerinde fabrika çıkışlı olarak alınabiliyor. Mühendislik ve üretim kabiliyetleri sayesinde her tür ADR üst yapısına uygun üretilen Ford Trucks çekici ve kamyonları, hiçbir tadilat gerektirmeden istenilen ADR üst yapısının uygulanmasına olanak sağlıyor.

 

Ford Trucks’ın ADR üst yapısına uygun üretilen modellerinde akaryakıt taşımacılığı için sağ tarafı boşaltılmış, LPG taşımacılığı için ise arka uzantısı uzaltılmış araçlar bulunuyor. Sağ tarafı boşaltılmış araçlar ADR yönetmeliği gereğince bu tarafta konumlandırılan doldurma ve boşaltma vanalarının montajı için hiçbir işlem gerektirmeden üst yapı uygulama imkanı sağlıyor. Arka uzantısı uzatılmış araçlar ise LPG taşımacılığında üst yapının hiçbir ek işlem yapılmasına gerek kalmadan uygulanma imkanı sunuyor.

Ford Trucks, Çekici’de, Yol Kamyonları’nda da 4x2, 6x2 ve 8x2 olmak üzere toplam 12 farklı aracında ADR opsiyonunu sunuyor. Güçleri 260 PS ile 460 PS arasında değişen ADR opsiyonlu Ford Cargo modelleri, akü devre kesici ünitesi, 760 kW’lik Retarder ek fren sistemi (1846T hariç), tüm kablolarda ve yakıt hortumlarında ADR normlarına uygunluk, ADR kablolama sistemine uygun stop lambaları ve aktive edilmiş hız sınırlayıcı ile sunuluyor.

 Ford Sürüş Akademisi’nden ADR kullanıcılarına özel güvenli sürüş eğitimi

Ford Trucks müşterilerine ideal çözüm ortaklığı vizyonu ile uygulamaya konulan Ford Sürüş Akademisi sayesinde “doğru işe, doğru ürün” ve üstyapı danışmanlığı veriliyor. Satış sonrasında da müşterilerin düşük işletim maliyetlerine ulaşmasının hedeflendiği hizmetleri sunan Ford Sürüş Akademisi’nde ADR’li araçlara özel eğitimler ve sertifika programları da veriliyor. Akaryakıt/LPG tankeri vb. tehlikeli madde taşıyan araç sürücülerine verilen ADR ve güvenli sürüş eğitimlerinde, bu eğitimler için özel tasarlanan, yandan destek tekerlekleri ile devrilme simülasyonu sağlayan araçlar kullanılıyor.

 

ADR’li araçlarda Ford Trucks Bayileri’nde büyük kampanya

 

Ford Trucks Türkiye Direktörü Serhan Turfan, Ford Trucks markasının tüm ağır ticari müşterilerine olduğu gibi akaryakıt ve LPG taşımacılığında faaliyet gösteren müşterilerine de en iyi hizmeti sunduğunu, Türkiye çapındaki bayilerinde ADR opsiyonlu Çekici modellerinde “ADR Bizden” kampanyası sunulurken yol kamyonlarında da ADR üst yapısının 10.000 TL’sini karşıladıklarını belirtti. Bu kampanya ile araçlarını ADR taşımacılığında kullanmak isteyen müşteriler işlerine uygun araçlara avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor.

 

ford-trucks-turkiye-direktoru-serhan-turfan.jpgford-trucks-pazarlama-ve-stratejik-planlama-muduru-armagan-hazar.jpgford-trucks-adr-etkinligi-(3).jpgford-trucks-adr-etkinligi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.