Taha Kargo iş ortaklarıyla bir araya geldi

Taha Kargo iş ortaklarıyla bir araya geldi

Saudia Cargo Türkiye Genel Satış Acentası Taha Kargo, Ortadoğu lojistik sektörünün en önemli temsilcilerini bir araya getiren özel bir davet düzenledi.

 

1994’ten bu yana lojistik sektöründe hizmet veren Taha Kargo, Ortadoğu’nun lider kargo şirketi Saudia Cargo’nun Türkiye temsilciliğini üstleniyor. Taha Kargo, Hyatt Regency Otel’de düzenlediği toplantı ile lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Saudia Cargo Anlaşmalar Müdürü Fawaz Awlia ve  Saudia Cargo Bölge Direktörü Amer Abu Obaid da yer aldı.

Taha Kargo’nun 2014 yılında 8 büyük hava kargo firmasını arasındaki yarışa adını yazdırdığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha ” Bu yarışı biz kazandık, Suudi Arabistan Havayolları’nın Türkiye temsilciliğini almış bulunmaktayız. Geçen sene bize verilen hedefin üzerine acentelerimizin ve sizin katkılarınız ile çıkmayı başardık. 2012-2013 yıllarında Suudi Arabistan Kargosu bazı sıkıntılardan dolayı arzu ettiği verimi alamamıştı, Fawez Bey ve Amer Bey’in lütufları ile problemlerin üstesinden gelebildik ve taşıma hacmimiz beklentilerin üzerinde oldu” dedi.

“Eskiden günlerce beklerdik, şimdi her gün uçuyoruz”

Suudi Arabistan denildiğinde insanların çok farklı duygular yaşadığını aktaran Emin Taha, Kabe-i Şerif, Mekke-i ve Medine-i Mükerreme, Peygamber Efendimizin mezar-ı şerifleri ve hac ibadetinin bulunduğu kutsal toprağın bayrağını taşımanın kendileri için şeref ve onur olduğunu belirterek ”Ortadoğu ülkeleri arasında uçak filosu ve altyapı bakımından en büyüğü olan Suudi Arabistan’ın Türkiye hattına ekledikleri büyük gövdeli uçaklar ile daha geniş çaplı taşıma yapabiliyoruz. Geçen sene belli günlerde beklemeli olarak yük taşırken,şimdi her gün düzenli sefer yapıyoruz.Cidde’deki Genel Müdürlükten daha büyük taşıma yapmak adına yaptığımız talebe karşılık olarak istediğimiz uçakları Türkiye’ye getirdik. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün katkılarıyla büyük uçaklarımızı rahatça kullanabildik, kendilerine ayrıca şükranlarımı sunuyorum” diyerek memnuniyetini ifade etti.

taha-kargo-2.jpg

“Yeni sistemle rahata kavuştuk”

Sadece Ortadoğu ile işin bitmediğinin altını çizen Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha, Körfez ülkeleri ve Afrika’ya da yük taşıması yaptıklarını söyledi ve devam etti: “Transit geçişlerde bazı sıkıntılarımız var ama bunları çözmekle uğraşıyoruz. Suudi Arabistan’da yer hizmetlerinde yeni bir sisteme geçildi, bu yenilik ile geçen senelere göre daha çok muhatap bulabiliyoruz. Bir yükün neden geciktiğini veya yüklenemediğini rahatça öğrenme imkanına kavuştuk”.

“Kendimiz asla bu işe girmeyi düşünmedik”

Taha Group firmaları olarak hava kargoculuğunda ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını anlatan Emin Taha: “Sizleri memnun edelim ve taşımış olduğumuz yüklerin sağlıklı, selametli ve hızlı bir şekilde yerine ulaşması tek amacımızdır. Gaziantep, Bursa, Ankara, Konya, Mersin, Adana ve Mardin şubelerimizi de acentelerimizin hizmetine açıyoruz. Kendimiz bu işe asla girmeyi düşünmedik sadece sizin için buradayız, gelen müşterileri siz acentelere yönlendiriyoruz bunu bilmenizi isterim. Bunun aksini duyup gördüyseniz lütfen bize söyleyin” diyerek uyarıda bulundu.

Bu gece yapılan davet için geç kalınmış demek daha doğru olur diyen Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha: “Hedefimiz bir yılı geçirdikten sonra genel durum değerlendirmesi için değerli önerilerinizi almak amacıyla davet ettiğimiz yetkililerle beraber istişare yapmanızı arzu ettik. Göz göze gelelim, temasta bulunalım sıkıntılarınız varsa bunları dinleyip sizinle ileriye dönük uzun vadeli plan yapmaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

Programın sonunda Taha Kargo ile çalışan 2014  yılının en başarılı 10 acentesine ödüllerini Taha Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Emin Taha,Saudia Cargo Anlaşmalar Müdürü Fawaz Awlia ve Saudia Cargo Bölge Direktörü Amer Abu Obaid takdim etti.

Umut Çelik / tasimacilar.com

taha-kargo-4.jpg

 

taha-kargo-5.jpg

 

taha-kargo-1.jpg

 

taha-toplu.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.