TAİD, Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

TAİD, Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin 12 Şubat 2013 tarihinde yapılan 12. Genel Kurulunda yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Bahadır Özbayır iki yıllık bir dönem için tekrar seçilirken, Başkan Yardımcısı İffet Türken oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor; Murat Tokatlı, Aydın Yumrukçal, Tansu Giz, Tayfun Kazazoğlu ve Serkan Karataban.

Bünyesinde DAF, Ford-Otosan, Iveco, Karsan, Mercedes-Benz, MAN, Renault Trucks, Scania, Volvo gibi ticari araç ithalatçıları ve üreticileri olduğu gibi, Enka / Schmitz-Cargobull, Koluman, Krone, Otokar / Fruehauf ve Tırsan gibi treyler ithalatçı ve üreticileri ile Junjin, Feldbinder ve Meiller gibi ünlü üst yapı üretici ve ithalatçılarının da yer aldığı TAİD, Türkiye’de karayolu yük ve yolcu taşımacılığı alanında trafik, güvenlik, eğitim, teknolojik gelişim, araç üretim ve hizmet standartlarının yükseltilmesi ve Avrupa standartlarına uygun hale getirilmesi ana amacı doğrultusunda faaliyet göstermektedir. 16 Mayıs 2001 tarihinde ilk genel kurulunu yapan TAİD, ana amacıyla uyumluluk arz eden bütün kurumlarla ortak çalışmalar yapma, işbirliği ve görev alanları dâhilinde ortak inisiyatif geliştirme misyonunu üstlenmiş bulunmaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.