Taşımacılık ve Lojistik Fuar’ında DKV’nin Akıllı Lojistiği Konuşulacak

Taşımacılık ve Lojistik Fuar’ında DKV’nin Akıllı Lojistiği Konuşulacak

Lojistik sektörü, 4 Haziran 2013 tarihinde Almanya'da düzenlenecek olan Taşımacılık ve Lojistik Fuarı’nda buluşmaya hazırlanıyor. DKV’ nin son teknoloji harikası tasarımlarının fuara damga vurması bekleniyor.

Lojistik sektörünün global anlamda en büyük buluşması kabul edilen fuarda DKV’nin son Avrupa çapındaki 43 bin akaryakıt istasyonunda geçerli yakıt fiyatlarını kıyaslamaya yönelik mobil uygulama ilk kez görücüye çıkacak. DKV'nin geliştirdiği 'akıllı lojistik uygulamaları' Taşımacılık ve Lojistik Fuarı’nda en çok konuşulacak projelerden biri olacak.

DKV’nin akıllı lojistik uygulaması tanıtılacak


Lojistik sektörünün lojistiğini üstlenme misyonu ile maliyetleri düşürmeye ve lojistik yöneticilerinin sefer üzerindeki denetim yeteneğini artırmaya yönelik yenilikçi çözümler sunan DKV, Almanya Taşımacılık ve Lojistik Fuarı'nda iki yeni uygulamasını tanıtmaya hazırlanıyor. 4 Haziran 2013'te Münih Fuar Merkezi'nde ziyarete açılacak fuarda DKV, araç filosunda şeffaflığı artıran ve maliyetleri azaltan katma değeri yüksek iki yeni hizmetinin tanıtımını yapacak.

43 bin akaryakıt istasyonun fiyatları izlenebilecek


DKV'nin geçerli olduğu Avrupa çapındaki 43 bin akaryakıt istasyonu arasında yakıt fiyatlarını anlık olarak karşılaştırmaya ve aracı doğrudan bu noktaya yönlendirmeye yönelik akıllı telefon uygulaması ilk kez bu fuarda görücüye çıkarılacak. Uygulamanın istasyon aramalarının her şirketin tercihleri doğrultusunda özelleştirilebilme, favori işaretleme, çok sayıda arama ve filtreleme özellikleri ile ön plana çıkması bekleniyor. Ayrıca Fransa'da Ekim 2013'te yürürlüğe girmesi beklenen yeni otoyol vergilerinin kaydedilip hesaptan düşülmesini mümkün kılan DKV Box da DKV'nin standında müşterilere sunulacak, ürünlü ilgili detaylı bilgiler verilecek.

www.tasimacilar.com 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.