Tek Çözüm Plaka Tahdidi!

Tek Çözüm Plaka Tahdidi!

İSDER Genel Sekreteri Ahmet Er ile ‘’Plaka Tahdidi’’ üzerine yaptığımız röportajda; tahdidin gelmesi durumunda sektörün ve tedarikçilerin maruz kalacakları durumlar hakkında bilgi aldık.

‘’Plaka tahdidi bu sektörün kurtulabilmesi için tek çözüm olduğunu düşünüyorum. ‘’ diyerek konuşmasına başlayan İSDER Genel Sekreteri Ahmet Er, sözlerine: ‘’Tahdit geldiği zaman, tahdit kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi servis araçlarından her konudaki talep ve isteklerini beyan edecek. Ona göre maliyetleri çıkaracak ve maliyetleri çıkardıktan sonraki bir diğer aşamada esnafımız para kazanacak ve dolayısıyla talep edilen istekleri de para kazandığı için –misal, yarın kredimi nasıl ödeyeceğim düşüncesi aklında olmadan- yerine getirecek, rahatlıkla aracını kullanabilecek ve servisini atabilecek. Tüm bu sıkıntıların çözümü bizce plaka tahdididir.’’ diye devam etti.

 

Bir An Önce Çözüme Kavuşmalı

   Ahmet Er, konuşmasına;  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Mayıs tarihinde plaka tahdidiyle ilgili yaptığı açıklama sonrasındaki geçen süreçte hala bir çözüm yolu bulanamadığını ifade ederek, bu durumun bir an önce çözüme kavuşması ve durumdan dolayı yaşanan mağduriyetlerin ortadan kaldırılması gerektiğini belirterek devam etti.

   Er, plaka tahdidinin beklentileri olumlu yönde karşılayacak şekilde gelmesi durumunda kendileri için olumsuz bir durum teşkil etmediğini ifade ederek; ‘‘Esnaflar, ihaleye giren firmalar ve iş alan firmalar bu şekilde para kazanacak ve kazandıracaktır. Beklentilerimizi karşılayacak şekilde veya esnafın istekleri doğrultusunda plaka tahdidi gelirse piyasada sıkıntı yaşanacağını tahmin etmiyoruz. Belki ilk aşamada bazı sıkıntılar olabilir. İlerleyen zamanlarda da bu sıkıntılar iyileştirilerek giderilebilir. ‘’ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.