Teknikeller Yapı’nın araç yatırımındaki tercihi yine MAN oldu

Teknikeller Yapı’nın araç yatırımındaki tercihi yine MAN oldu

Yapı malzemeleri, inşaat, lojistik ve gayrimenkul geliştirme sektörlerinde 1985 yılından bu yana faaliyet gösteren Teknikeller Yapı, 2013 yılı araç yatırımında yine MAN’ı tercih etti.

Teknikeller, Ankara MAN Bayiisi Antoto’dan almış olduğu 21 adetlik TGS EfficientLine filosuna, yine Antoto teslimatıyla 10 adet araç daha ekledi. Teslim töreni ile birlikte son iki yılda Teknikeller Yapı filosunda bulunan TGS EfficientLine araç sayısı 31 adede yükseldi.

MAN’ın Ankara’daki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Teknikeller Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Yakup Sarıcan ile firma yetkilileri katıldı.

Teknikeller filosundaki TGS EfficientLine sayısı 31 adede yükseldi

Teknikeller Yapı adına araçları teslim alan Teknikeller Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, geçen yıl yine Antoto’dan 21 araçlık TGS EfficientLine filosu aldıklarını hatırlatarak; “Geçen yıl almış olduğumuz bu araçlardan, birçok açıdan duyduğumuz memnuniyet, filomuzu güçlendirmek için bu yılki yatırım kararımızda da etkili oldu ve yine tercihimizi MAN’dan yana kullandık” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Yakup Sarıcan ise, MAN’ın gerek yüksek teknolojili ve kaliteli ürün gamı gerekse satış sonrası hizmetlerle önemli bir müşteri memnuniyeti yakaladığını belirterek “Yüksek teknoloji, kalite, dayanıklılık, satış sonrası hizmetlerde mükemmeliyetçi yaklaşım ve düşük işletme giderleri ile tüm MAN araçları, fiyat/değer endeksinde ilk sıralarda yer alıyor” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.