Temiz birTürkiye için 400 Hyundai iş başında

Temiz birTürkiye için 400 Hyundai iş başında

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2010 yılının Mart ayında başlatılan "Temiz Türkiyem" projesiyle katı atıkların modern araçlarla toplanması kapsamında bakanlıkça alınan araçlar il ve ilçe belediyelerine hibe ediliyor.

Karsan fabrikasında üretilen Hyundai Truck’lar Çevre ve Şehircilik Bakanlığının tercihi olmaya devam ediyor. Karsan tarafından üretilen 70 adet Hyundai Truck HD75 katı atık toplama aracı daha, bakanlık tarafından Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen bir törenle Türkiye çapında belediyelere ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına teslim edildi.

400 Hyundai Truck Temiz Türkiyem kampanyasıyla tüm ilde hizmet veriyor

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından "Temiz Türkiyem" kampanyası kapsamında satın alınan 70 adet Hyundai Truck HD75'ten ikisi de Bosna Hersek Visoko şehrinde Bosnalılar'a hizmet vermek üzere teslim edildi. Bu son teslimat ile birlikte “Temiz Türkiyem” kampanyası için bugüne kadar T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satın alınarak Türkiye çapında belediyelere teslim edilen Hyundai Truck HD75 katı atık toplama araçlarının sayısı 400’ü aştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının büyük beğenisini kazanan Hyundai Truck HD Serisi kamyonlar, modern tasarımıyla teslim edildiği 400’den fazla kurumda 2010 yılından bu yana başarıyla hizmete devam ediyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.