Temsa 10 bininci minibüsünü banttan indirdi

Temsa 10 bininci minibüsünü banttan indirdi

Temsa 10’bininci midibüsü üretmenin coşkusunu çalışanlarıyla kutladı. Adana Fabrikası’nda düzenlenen törenle 10’bininci midibüs çalışanlarının da katılımıyla banttan indi

1992 yılında midibüs üretimine başlayan Temsa, 10’bininci midibüsü üretmenin mutluluğunu çalışanlarıyla birlikte yaşadı. 5 Şubat Çarşamba günü düzenlenen törende konuşan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, 2013 yılını başarılarla kapattıklarını ve 2014 yılına da çok iyi başladıklarını belirterek, “ 9 yeni ürünün lansmanını yaptık. Bu ürünlerin birçoğunun satışına başladık. 2013 yılında geçmiş yılların en iyi üretim sürecini yaşadık. En iyi yılın yüzde 30 daha üzerinde otobüs üretimi yaptık. 2014 yılına da çok iyi başladık. Tüm satışlarımızın yaklaşık 6’da birini Ocak ayında yaptık’’ şeklinde konuştu.

Zemzem Turizm’e 65 prestij super deluxe

2014 Pazar liderliğine oynayacaklarını ifade eden Genel Müdür Dinçer Çelik, ayrı bir mutluluk daha yaşadıklarını belirterek 65 adetlik Prestij Süper Deluxe teslimatını Zemzem Turizm’e gerçekleştirdiklerini söyledi.

Akdeniz Bölgesi’nin önde gelen turizm, personel ve servis taşımacılığı firmalarından Zemzem Turizm yeni yatırımlarda tercihini yine Prestij’den yana kullandı. Filosunun tamamı Temsa marka araçlardan oluşan Zemzem Turizm’in 65 Prestij yatırımı ile filosundaki Temsa marka araç sayısı 205’e yükseldi.

Zemzem Turizm Temsa ile büyüyor

Zemzem Turizm firma sahibi Ayhan Yıldırım, son beş yıldır Temsa marka araç yatırımı ile büyüdüklerini ve hedeflerine ilerlediklerini belirterek, başarılı olabilmenin en önemli unsurun kaliteli araç filosuna sahip olmak olduğunu söyledi. 5 yıldır iş birliklerinin devam ettiğini belirten Yıldırım, ürünlerin kalitesinden ve iş avantajlarından oldukça memnun olduklarını ifade etti.

2014’ten umutluyuz

2013 yılından iş potansiyeli açısından memnun kaldıklarını, yılın son günlerinde başlayan ekonomik dalgalanmalara rağmen 2014’e güven duyduklarını vurgulayan Ayhan Yıldırım, “Biz bu ülkenin gelişeceğine, büyümeye devam edeceğine inanıyoruz. Yaşanan bu sıkıntıların geçici olacağına inanıyoruz. O yüzden bu güvenle yeni yatırımlarda yapıyoruz” diye konuştu.
 

temsa.jpgtemsa-zemzem-imza.jpgzemzem-turizm.jpgzemzem-tur-toplu.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.