TEMSA 2016 yılını çalışanlarıyla birlikte değerlendirdi

TEMSA 2016 yılını çalışanlarıyla birlikte değerlendirdi

2016 yılını otobüs pazarında lider marka olarak tamamlayan TEMSA, hedefleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. TEMSA, 2016 yılının değerlendirmesini ve 2017 hedeflerini çalışanların tamamının katılımıyla yaptı.

TEMSA, 2016 Yıl Sonu Genel Değerlendirme Toplantısını 28 Aralık 2016 Çarşamba günü tüm çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirdi. Fabrika alanında düzenlenen organizasyonla, Temsalılar kendi çalışma ortamında böylesine büyük bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar. 

TEMSA, 2017’de de fark yaratan marka olacak    

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, 2016’nın zor bir yıl olarak geçtiğini, otobüs pazarında yaşanan daralmaya rağmen başarılı bir seviye elde ettiklerini belirterek, “Ürün grupları en geniş marka TEMSA. Her ihtiyaca uygun araç üreten bir marka haline geldik. Müşteri ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmemiz, teknolojik üstünlüğümüz ve maliyet avantajında en önde gelen marka olmamız bizi başarıya taşıyan en önemli etkenler oldu. Sadece iç pazarda başarılara imza atmadık, ihracat seviyelerinde çok önemli büyümeler elde ettik. Satış sonrası süreçlerinde de yetkili servislerimiz TEMSA bayrağının hep daha yukarıya taşınmasında önemli katkılar sağladılar. Temsa’nın başarısında her çalışanın büyük katkısı var. TEMSA, üretim sürecinde de, müşteri tarafında da bir bütün olmaya devam ediyor. Hepinize Temsa’ya sağladığı katkılar ve destekler için teşekkür ediyorum. 2017’de yaşanacak tüm zorlukları Temsa’nın fark yaratmadaki gücü ile aşacağımıza ve ülkemize yine katma değer sağlamaya devam edeceğimize inanıyorum.” dedi.

2016 yılını birçok başarılı projeyle geride bırakan Temsalılar yıl sonunda bu başarının haklı gurunu birbirleriyle paylaştılar.

Başarılı ekiplere ödüller

Yıl boyunca fark yaratan projeler, tutkuyla bağlı çalışanlar ve başarılı ekipler de birbirinden değerli ödüllerin sahibi oldular. Temsalılar güzel yeni yıl dilekleriyle 2016 Yıl Sonu Genel Değerlendirme Toplantısını tamamladılar.

 

odul.jpg

odul1.jpg

odul2.jpgodul3.jpg

odul4.jpg

odul5.jpg

odul6.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.