TEMSA, ABA ve UMA Fuarı’na katılacak

TEMSA, ABA ve UMA Fuarı’na katılacak

TEMSA, 2016 yılının Aralık ayında ABD’ye TS30, TS35E ve TS45 modelinden toplam 60 adetlik otobüs satışı gerçekleştirdi.

TEMSA’nın ABD dışında 65 ülkeye otobüs ihraç ettiğine dikkati çeken Satış ve Pazarlama Direktörü Kadri Özgüneş, “66 ülke arasında en zorlu pazarlardan biri ABD’dir. Bu ülkenin ihtiyaçlarına ve regülasyonlarına uyum sağlama ve o ülkenin pazarında bir ürün satışı gerçekleştirmenin, gerçekten çok önemli bir başarı seviyesi olduğunu düşünüyoruz. TEMSA, son beş yıldır bu pazara yönelik geliştirdiği ürünler ile ABD’li yolcu taşımacılarının gözde markası haline geldi. 900 adetlik toplam park, TEMSA’nın ne kadar büyük beğeni aldığının da önemli bir göstergesi. Özellikle 2016’nın Aralık ayında toplam 60 adete ulaşan rekor satış rakamı ise otobüs pazarında gerçekten çok önemli bir satış seviyesi. ABD pazarına yönelik birkaç yıl önce çizdiğimiz hedef, TEMSA otobüs parkının 1000’i aşmasıydı. Bu hedefe doğru da adım adım ilerliyoruz. 2017 yılı içerisinde 1000’li hedefleri de aşıp daha büyük rakamlara koşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Dünyaya yön veren şirketlerin tercihi TEMSA 

TEMSA’nın ABD pazarında başarısının önemli göstergelerinden birinin de ileri teknoloji şirketlerinin de personelinin taşınmasında TEMSA’yı tercih etmesi olduğunu belirten Kadri Özgüneş, şunları kaydetti:

“Artık dünyaya teknoloji şirketleri yön veriyor. Dünyaya yön verenlerin tercihi de TEMSA oluyor. 900 adetlik parkımızın 90 adetlik bölümü ileri teknoloji şirketlerinin filolarında bulunuyor. Bunlar, Silikon vadisinde bulunan dünyanın en önemli şirketleri. Buradaki TEMSA tercihi tabiki bir Türk markası olarak bizlere gurur veriyor. Ülkemize de gurur kattığına inanıyoruz. California bölgesinde hizmet veren TEMSA otobüs sayısı ise şu an 200’ü aşmış durumda.”

TEMSA ABD’de ABA ve UMA Fuarı’na katılacak

ABD’de 2017 yılı içerisinde yine fuar etkinliklerinde yer alacaklarına da değinen Kadri Özgüneş, “14-17 Ocak tarihlerinde Cleveand’da düzenlenecek ABA Fuarı’nda ve 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında ise Atlanta’da düzenlenecek olan UMA Fuarı’nda TS30, TS35E ve TS45 modellerimizi müşterilerimizle buluşturacağız. Bu fuar sürecinde yeni TEMSA müşterileri de edineceğimize inanıyoruz” ifadeleri kullandı. 

 

coach-56-promo.jpg

img_0432.jpg

img_1039-(1).jpg

img_1618.jpg

img_8257.jpg

img_8255.jpg

los-paisanos.jpg

ok-tours,-2017-ts-35e.jpg

p1010057.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.