TEMSA, ABD’de gövde gösterisi yaptı

TEMSA, ABD’de gövde gösterisi yaptı

Şehirlerarası otobüs segmentinde, dünyanın en önemli fuarları arasında gösterilen UMA’da TEMSA rüzgârı esti.

ABD’nin San Antonio kentinde düzenlenen fuarda teknoloji, tasarım ve inovasyon şovuna imza atan TEMSA, fuarda sergilediği 3 araçla pazardaki iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. Bugün ABD yollarında bulunan 1.000’i aşkın otobüsüyle pazarın en büyük oyuncuları arasında yer alan TEMSA, faaliyet gösterdiği segmentte yüzde 10’luk paya sahip.

2010 yılından bu yana ABD pazarındaki iddiasını sürdüren Türkiye’nin lider otobüs üreticilerinden TEMSA, bölgedeki başarı hikayesini ara vermeden sürdürüyor. Son olarak, şehirlerarası otobüs segmentinde en prestijli organizasyonlar arasında gösterilen ve dünyanın dört bir yanından 2 binin üzerinde sektör profesyonelini San Antonio kentinde bir araya getiren 2018 UMA Motorcoach EXPO’ya çıkartma yapan TEMSA, tamamı Adana’da üretilen otobüsleriyle teknoloji, tasarım ve inovasyon şovuna imza attı. TS30, TS35E ve TS45 otobüsleri ile fuardaki yerini alan TEMSA, tüm katılımcıların ilgi ve beğenisini toplamayı başardı. Fuara şirketi temsilen, TEMSA Mali İşler GMY Ural İnal, TEMSA Ar-Ge GMY İbrahim Eserce, TEMSA İş Geliştirme Direktörü Kadri Özgüneş ile TEMSA Bölge Satış Müdürü Deniz Çetin katıldı.

ABD’DE 1.000 ARAÇ YOLLARDA

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen 30 binden fazla aracıyla, 66 ülkede boy gösteren TEMSA, ABD’deki konumunu her geçen gün güçlendiriyor. 2010 yılında ABD pazarına giren TEMSA, bugün faaliyet gösterdiği segmentlerde yüzde 10’luk bir pazar payına erişirken, sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. “Otomotiv odaklı bir teknoloji şirketi” olarak ABD’de 1.000’i aşkın aracıyla boy gösteren TEMSA aynı zamanda dünyanın en önemli teknoloji firmalarının da tercihi konumunda. Bugün 100’ün üzerinde TEMSA markalı otobüs, Silikon Vadisi’nde yer alan Google, Facebook, Twitter, Apple ve Tesla gibi teknoloji devlerine hizmet veriyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.