Temsa, AR-GE’de İnsan ve Araç Güvenliğine Öncelik Veriyor

Temsa, AR-GE’de İnsan ve Araç Güvenliğine Öncelik Veriyor

Otomotiv Sektöründe Yeni Gelişen Teknolojiler Proje Pazarı adı altında Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Temsa Ar-Ge Müdürü Mustafa Gürcan katılarak, Ar-Ge yatırımları konulu panelde bir konu

Etkinlik, 18 Kasım Çarşamba günü Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü Oditoryum ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Bektaş, OSD eski Genel Sekreteri Prof. Dr. Ercan Tezer, dekanlar, otomotiv sanayi yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

 

Temsa Cirosunun Yüzde 4.5 Oranını Ar-Ge Yatırımına Ayırıyor

   Etkinlik kapsamında yer alan Ar-Ge yatırımları konulu panelde Temsa Ar-Ge Müdürü Mustafa Gürcan bir konuşma yaptı. Gürcan, konuşmasında Temsa’nın genel tanıtımı, pazarları, satışta lider olduğu araçlarla ilgili bilgiler verdi. Mustafa Gürcan’ın yaptığı sunumda Temsa’nın ABD pazarında gösterdiği başarı büyük ilgi çekti. Mustafa Gürcan, Ar-Ge yatırım tutarlarının ciro oranının yüzde 4.5 seviyesinde olduğunu belirterek, Ar-Ge yatırımlarında önceliklerinin insan ve araç güvenliğine yönelik teknolojik yatırımlar olduğunu vurguladı. Temsa’nın ürün tasarımında ve pazara sunmada geleceğe yönelik çalışmalar yaptığını da açıklayan Mustafa Gürcan, Maraton, Opalin ürünleri ile çalışmalarını sürdürdüğü elektrikli otobüsler konusunda bilgiler verdi.

temsa-005.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.