Temsa Araçlarını Kışa Hazırlıyor

Temsa Araçlarını Kışa Hazırlıyor

Her yıl düzenlediği kampanyalarla müşterisine satış sonrasında da destek vermeyi hedefleyen Temsa, 1 Aralık’ta zorlu kış sürecinde bu kez hava durumunu değiştirecek kampanyanın startını verdi.

Temsa’nın yeni kampanyası 60 gün boyunca devam edecek. 1 Aralık’ta başlayan kampanya yeni yılla birlikte devam edecek ve 31 Ocak 2016’da son bulacak. Temsa, bu kampanya ile 80 yetkili servis ve 8 yetkili yedek parça hizmet ağı ile müşterilerine tüm yedek parçalarda yüzde 20 indirimle alım imkânı sunacak.

 

Güç Alıyor ve Güç Veriyoruz

   Müşterilerinin her yıl zorlu kış sürecinde yanlarında olmayı hedeflediklerini belirten Temsa Yedek Parça Müdürü Şafak Pesen Üstün, Temsa’nın sahadan güç aldıklarını ve bu gücü yine sahaya yansıttıklarını belirterek, “Yaptığımız doğru ürün konumlandırması ile iç pazarda büyük bir ilerleme kaydettik. Satış sonrasında ve servislerimizde yapılan iyileştirme ve gelişmeleri yüksek ürün kalitemiz ile destekleyerek kalıcı farklar yaratmaya başladık. Sahadan aldığımız gücü, sahaya yansıtma anlayışı ile müşterimizi memnun edecek, tekrar almasını sağlayacak dinamik saha yönetimine odaklanmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına dağılan 80 yetkili servis ve 8 yedek parça satış noktası ile Temsa araç kullanıcılarını desteklemeye devam ediyoruz.  Temsa-Servis-Son Müşteri işbirliği olarak adlandırdığımız ve 1 Aralık-31 Ocak 2016 tarihleri arasında tüm Temsa yetkili servislerinde ve yedek parça satış noktalarında geçerli olacak kampanya ile müşterilerimizin şimdiden yeni yılını kutlamak ve iş süreçlerinde memnuniyet oluşturmak istedik. Kış kampanyası ile garantiden çıkmış araçlar için seçilecek tüm ürünlerde yüzde 20 indirim, yedek parça alışverişlerinizde sürpriz hediyeler müşterilerimizi bekliyor. Temsa olarak yeni yılda da iş ortaklarımızla, sahaya güç veren ve sahadan güç alan işbirliğini desteklemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.