Temsa, Busworld Kortrijk Fuarı’na Katılıyor

Temsa, Busworld Kortrijk Fuarı’na Katılıyor

Temsa, Belçika Kortrijk şehrinde düzenlenen olan Busworld Fuarı’na, 3'ü yeni olmak üzere 6 ürünüyle katılıyor.

Temsa, Busworld Fuarı’nda Avrupa pazarına yönelik üretimini yaptığı LD serisi 3 yeni aracı ile MD serisini tanıtacak. Şehirlerarası, turizm ve kentiçi segmentlerini hedefleyen yeni LD serisinin tamamı Euro 6 motor normuna sahip.

Kalite, güvenilirlik ve uzun ömür

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek için üretimde modüler bir yaklaşım izlediklerini belirtti. Çelik, sözlerine şöyle devam etti: ‘Değişen müşteri ihtiyaçlarına her zaman büyük önem veren üretim stratejisi ile hareket ediyoruz. Kalite, güvenilirlik ve ürünlerimizin uzun ömürlü olması bizim birinci önceliğimiz. Bu strateji bizim pazardaki varlığımızı güçlendiren en önemli etkenlerden biri. Ürün gamımızı geliştirmek için yoğun çalışmalarımız meyvelerini veriyor’ dedi.

‘Ciromuz 2012’ye oranla yüzde 35 arttı'

18 metrelik Körüklü ve 12 metrelik CNG’li Avenue’yu pazara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dinçer Çelik: ‘Bu yoğun çalışmalar ışığında yürüttüğümüz strateji ciromuza da yansıyor. 2013 yılı sonunda ciromuzdaki artış, 2012’ye göre yüzde 35 gibi yüksek bir seviyede gerçekleşecek. 2013 yılı üretim ve satış adetleri ile de rekor bir seviyeye ulaştığımız bir yıl olacak” dedi. 

Temsa ürünleri 64 ülkede

Avrupa’da yaşanan ekonomik durgunluğa rağmen Temsa olarak bu pazarlarda etkin bir şekilde yer aldıklarını belirten Dinçer Çelik, 2000 yılının ardından ihracata yönelik başlattığımız çalışmalar her yıl daha da büyüyen bir gelişim içerisinde. Temsa ürünleri 64 ülkeye ihracat etmenin gururunu yaşıyoruz. 2008 yılından bu yana da Kuzey Amerika pazarında Temsa ürünleri hizmet veriyor. 2014’ün ilk ayında ABD pazarı için yeni ürünümüzü de ihraç etmeye başlayacağız. Bu zor süreçleri rekabetçi yapımız ve yeniliğe açık olmamız sayesinde çok kolay atlatabildik” diye konuştu. 

Temsa yüzde 475 büyüdü

Avrupa’da yaşanan ekonomik durgunluğun Türk pazarına olumsuz etkilerinin olmadığını ifade eden Çelik, “Özellikle belediyelerin ve özel işletmelerin yeni araç alımına yönelik yaptığı yatırımlar pazarı yüzde 200 seviyesinde büyüttü. Bu büyüyen pazarda Temsa olarak yüzde 475 büyüme başarısı elde ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 300 Avenue teslim ettik. İstanbul Otobüs A.Ş bünyesindeki Avenue sayısı ise 234’e ulaştı” dedi. 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.