Temsa Comvex Ticari Araçlar fuarına hazır

Temsa Comvex Ticari Araçlar fuarına hazır

Temsa Motorlu Araçlar, 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda hafif ticari araçları ile boy gösterecek.

14-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda 3. salondaki yerini alan Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi L200 4x2 Invite, L200 4x4 Instyle, Mitsubishi Fuso Canter B75L, B75 Duonic ve yeni piyasaya sunulacak olan 6,5 tonluk hafif kamyonu B65L ticari araçlarını sektörle buluşturacak.

Mitsubishi Fuso Canter furda yerini alıyor

Euro 5 iki aşamalı turbo motor ve tam yanma sağlamak için tasarlanan EGR sistemi ile donatılan Mitsubishi Fuso Canter kullanıcısına daha fazla yakıt tasarrufu sağlıyor. Mitsubishi Fuso Canter hafif kamyon sınıfında dünyada bir ilk olan Duonic çift kavramalı otomatik şanzımanı sunuyor. Duonic şanzımanlı Canter; üstün performans, konfor ve kesintisiz hızlanma avantajlarının yanı sıra yakıt ekonomisi de sağlıyor. Duonic şanzıman sayesinde Canter yokuşlarda yüklüyken bile geri kaydırmıyor, sadece frenden ayak çekilerek gaza basmadan hassas yanaşma yapılabiliyor, eco mode seçeneği sayesinde daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Duonic şanzıman eco mode seçeneğinde normal trafikte yüzde 2, sıkışık trafikte ek yüzde 8 oranında yakıt tasarrufu sağlıyor. Ayrıca Duonic şanzıman çift kavrama özelliği sayesinde vites geçişlerinde yaşanan sarsıntı ve tork kesintisini minimuma indirerek sürüş performansı ve konforunu artırıyor. Islak tip çift kavraması sayesinde Duonic şanzıman bakım gerektirmiyor, bu da kullanıcısına hem zamandan hem de bakımdan kazandırıyor. Mitsubishi Fuso Canter, 40.000 kilometrede bir bakıma girerek işletme maliyetlerini de büyük oranda düşürüyor.

Mitsubishi Fuso Canter’den 6,5 tonluk yeni kamyon

Bu yıl üretilmeye başlamasının 50’inci yılını kutlayan Mitsubishi Fuso Canter yeni 6,5 tonluk modeli B65L, B75 Duonic ve B75L modelleri ile fuarda yerini alıyor. Pazarın ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen Mitsubishi Fuso B65L, 4,12 ton taşıma kapasitesi ile özellikle hacimli yük taşıyan gıda, mobilya, kargo vb. dağıtıcıların gözdesi olacak. Mitsubishi Fuso B75 Duonic 4m3 vakumlu yol süpürme tertibatlı üstyapı ile donatıldı. Mitsubishi Fuso B75L frigorifik kasa üzerinde motordan tahrikli ürün grubunda sınıfının en yüksek soğutma kapasitesi sağlayan Carrier Transicold Xarios 600 ünitesi ile gıda taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmaların beğenisine sunuluyor.


Mitsubishi L200 Hakkında;

Sınıf lideri özelliklere sahip Mitsubishi L200, 4x2 Invite ve 4x4 Instyle modelleri ile fuarda kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Güçlü krom ön ızgara, halojen tipi farları, gümüş alt koruma plakası ve şık çehresi ile Mitsubishi L200 4x2 Invite oldukça dikkat çekici.

2.5 litrelik motordan 178 PS’lik güç üreten Mitsubishi L200 4x4 Instyle, Super Select 4x4 dört kademeli sürüş sistemiyle donatıldı. L200 4x4 Instyle, ASTC (Aktif stabilite ve çekiş kontrolü) sistemi, fren destek sistemi (Brake Asist), yan ve perde hava yastıkları ile sınıfındaki güvenlik standartlarını yükseltiyor. Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, Cruise control (hız sabitleme sistemi),yağmur ve far sensörü, AUX-in girişi ve sınıfında tek elektrikli 5. cam Yeni Mitsubishi L200’ü daha keyifli hale getiriyor.

Sınıfında lider arka koltuk diz mesafesi ve dönüş yarıçapının yanı sıra Mitsubishi L200, çekici görünümü ve artan konforu ile de şehir içi kullanımda bir devrim yaratıyor. Tüm bu özellikleriyle sınıfında tartışmasız lider olan L200, ikinci eldeki yüksek değeri ile de kullanıcısına kazandırmaya devam ediyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.